Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky
Lubis ma aspon trosku?
zuzi-pozor na slovník!!!!
-
Ty si nebola zaľúbená. Ak by si bola slobodná a osloví a nejaký muž, napr. v práci, povie ži si milá, po pár videniach ťa pozve na kávu, kde sa rozprávate len o práci, takže nevieš nič o jeho súkromí. Potom sa stretnete opäť, rozprávate sa o všetkom možnom a tebe je on sympatický.Chytí za ruku, a tebe sa robúcha srdiečko. A až po dvoch stretnutiach sa dozvieš, že je ženatý. A ty čo by si povedala: choď do riti a daj mi pokoj. Veď ti je s ním dobre a na začiatku netušíš, že bude aj niečo viac. Prestala by si sa s ním stretávať, len preto, že je ženatý? Veď nemá lepru? A po pár stretnutiach zistíš, že ho ľúbiš. Bojuješ proti tomu, pár krát aj odmietneš stretnutie ale je to silnejšie ako ty. Tak také sú začiatky.....
vy kurvi popjebane...vase pice musia byt uz smradlave..ze sa nehanbite o tom pisat..chuj s vami!!!!
ja keby sa dozviem, ze manzel ma inu a ja uz rok o nicom neviem, tak ma porazi!
taK BOJUJTE!
tina. ja neviem tiez mysliet na nic ine ako na chvilky ked sme spolu.. a ako mam zabudnut? ked ho stretnem nahodou vonku, zasa som v tom az po usi :((
aj ja viem aké to je. náš vzťah trval dva roky. ľúbila som ho. veľmi. on má 41 r. ja 38 r. Ja som slobodná a on bol ženatý. Tie dva roky boli nádherné. Bola som šťastná, pri ňom som bola sama sebou, uvoľnená, veselá. Na každé stretnutie som sa tešila. Bol to skvelý pocit, vedieť, že niekomu na mne záleží, že je niekde niekto, kto na mňa myslí.... Nikdy som od neho nechcela. Žiadny dar, žiadny rozvod.
Potom sme to ukončili. Ja som sa dostala do situácie, do ktorej sa po čase dostane každá milenka. Začalo mi vadiť, keď odo mňa odchádzal, keď rozprával o svojej žene, keď plánovsl, čo budú robiť cez víkend. Ale nikdy som mu nič nenaznačila. A opakujem: Ja by som žiadny rozvod nedovolila. Ak by s takým návrhom prišiel, sama by som ho poslala domov. Sama sebe sa zdám v tomto čudná, že ho natoľko milujem a chcem byť s ním a pritom nechcem ublížiť žene ani deťom.
Rozišli sme sa pred dvoma mesiacmi. Telefonujeme si, sme v kontakte ale zatiaľ je koniec. neviem, čo bude ďalej.... Ľúbim ho natoľko, že mi zviera srdiečko, čo si len na neho spomeniem. Každá myšlienka patrí jemu. Po večeroch plačem. Nikdy už nebudem nikoho milovať. A je to zo dňa na deň horšie. Myslela som, že ma to po čase prestane bolieť, ale neprestáva. Ako mám zabudnúť?
.... JE ĹAHŠIE PRESTAŤ DÝCHAŤ AKO PRESTAŤ ĽÚBIŤ HO ....
viem ako sa citis a aj to ake tazke je to skoncit...trva to 6 rokov....je to ako zacarovany kruh...ide to stale dokola.....
microMY33 a co ak ma chlap "milenku", ktorej by sice rozpraval, ze ju lubi a ze mu je s nou dobre a len by sa rozpravali a travili spolu cas? myslim bez sexu, keby spolu nespavali a bolo by to len na tej citovej urovni? na to by si co povedal? ze mu tiez na nej nezalezi?
samozrejme ze ano co si si mislela ze ty si ta jedina na svete jasne zene ak nebudes hovorit v uvodzovkach tieto recicky tak nebude sex a muzom vecinou ide len o to im nejde o to ze sa stebou dude vipravat o detoch o kvetikach a podobnik kecoch
zuzulik keby si si taka ista ze ´ta len nevyuziva, nepotrebovala by si to stale dokazovat sebe a ani inym a neustale to pripominat....., len tolko..., nebudem vas sudit, mam svoj nazor..., ale nechcem sudit