Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky
Lubis ma aspon trosku?
tina mas moj obdiv, ze dokazes priznat ze byt milenka nie je to najjednoduchsie v zivote. DAKUJEM za seba, aj za ostatne..
ahojte kočky. prečítala som si to. bolo to smutné aj mi slzy vyhrkli. ak to naozaj prežívate ako v tej knižke, tak vás ľutujem, lebo to máte fakt ťažké a trpíte a trápite sa. Doteraz som odsudzovala každú milenku, odteraz sa na ne budem pozerať inak. tak sa držte a majte sa.
aj ja som si to precitala Zuzulik, je tam asi vsetko pravda, co sa tam pise.. Aj ked to boli..
precitala som si tu knihu a je tam vela pravdiveho. ja ti zelam zuzulik, aby si si nasla niekoho, kto ta bude mat rad a aj to bude moct povedat celemu svetu. alebo aspon v horsom pripade dufam, ze ta ten tvoj lubi. a netrap sa koli nemu (viem, ze sa to lahko hovori.)
prečítajte si toto. je to od Lucky kollarovej. Tá kniha je akoby ju písala o mne. každý riadok má 100 strán ale prečítala som ju na jeden hlt. a plakala som a plakala...
www.infopres.sk
roman každá ale fakt každá žena príde po čase na to že muž má milenku to mi ver.Píšeš že svoju ženu neopustíš lenže tvoja žena može opustit teba..nad tým neuvažuješ?
no čo, možno aj tvoja žena ich miluje viac (mužov), snáď by ti to nevadilo.
aj po rokoch manželstva môžete stretnúť niekoho, kto vám je sympatický, na koho často myslíte, na koho sa tešíte. A keď ste s ním je vám dobre. a keď ste s ním nen, chýba vám. Mám rád svoju manželku, nikdy ju neopustím, ale spoznal som takú ženu, pri ktorej mám tieto pocity. Je milá, sympatická a keď som v jej blízkosti mám ten najkrajší pocit na svete. Pri svojej manželke som toto nepociťoval. Ona ma dlho odmietala. A ja som nenaliehal. Ale tie pocity boli vzájomné. A ona sa po čase priznala, že ma ľúbi. A ja som bol prekvapený, zmätený ale aj zároveň štastný. Tak sme sa začali stretávať. Náš vzťah trvá dva roky. je môj anjel strážny. Ochotná mi poradiť, vypočuť, nič odo mňa nevyžaduje. Niekedy rozmýšľam, že prečo si taká skvelá žena doteraz nikoho nenašla. Že by som chcel, aby bola šťastná, aby si našla priateľa, založila rodinu. Ale potom si poviem, že v tej chvíli by som ju stratil. Som hajzel, ja viem. Ale moje srdce a city su rozložené na dve polovice. Neviem, čo bude ďalej, je to dlhá doa čo sme spolu. Milujem dve ženy a je ťažko z toho kruhu vystúpiť.
baby ja vas neodsudzujem ale ked chcete či vás skutočne lúbi tak mu povedzte nech sa rozvedie a myslím že okamžite uvidíte výsledok či vás skutočne lúbi
nuz..
niekto má, niekto nemá, niekto má len tak napol.
ale vzdy je tam niekto nechutne klamaný. bez toho to asi v tomto spinavom svete uz nejde, tak len tak dalej, len sa v tom podporujte...:(