Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lubis ma aspon trosku?

Príspevok v téme: Lubis ma aspon trosku?
deborahhh

Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky

zuzlik.

ďakujem za opýtanie. Nechcem provokovať, ale bolo super. Len sme sa prechádzali po meste, išli do nákup. centra, boli na obede. Ja sa tam veľmi nevyznám ale v centre bol taký akoby trh. Potom sme boli ustatý, tak sme išli okolo takého akoby kult. domu a bol taký koncert detí, tak sme zašli zo zvedavosti a ostali sme dve hodiny. Večer sme prišli domov, objali sa, pobozkali a išiel domov. To je všetko. Krásny deň strávený s tým koho milujem.

moncici

neviem co to tu tolko rozoberate kazdy ma svoju pravdu milenky sa budu o dusu obhajovat jake su neskutocne zamilovane a iny ich budu odsudzovat stale dokola ked sa im chcie trpiet nech trpia a hraju druhe husle ich muzi snou sa len zabavia a tak sa pokojne vratia k svojim zenam a rodinam ktore neopustia ak by tak chceli urobit urobili by to a ani milenku by k tomu nepotrebovali tak ich nechajte nech sa aspon jedna druhej vyzaluju a rozplyvaju nad tam ako ich bezhranicne miluju

ondatra

artin, ked nemas nic mudrejsie, co by si k teme napisala, tak to radsej nechaj tak,kazdy kona podla svojho najlepsieho vedomia a svedomia a srdcu niekedy skutocne nerozkazes...

artin

Že vám neni hanba!!! Keby neboli také baby, ako ste vy, neboli by ani rozvody a opustené deti, ktorým chýba otec. Záleží hlavne od ženy, či si pustí muža bližšie k sebe alebo nie. Veď sa vcíťte do kože tých žien, ktoré oberáte o manžela, milenca, otca ich spoločných detí. Čas,ktorý trávi s vami, by mal venovať svojim deťom, svojej rodine. Želám vám, aby sa vám všetky vaše aktivity vrátili. Raz to príde! Verte tomu!

niekto

tina kebyze sa dostanem do podobnej situacie a baba by mi povedala ze je vydata by som to hned skoncil
a to preto ze by som chcel uchranit seba aj jej rodinu pred trapenim
a v poslednom rade by mi to svedomie nedovolilo ...