Lubis ma aspon trosku?

Príspevok v téme: Lubis ma aspon trosku?
deborahhh

Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky

zuzulik.

ano ozval sa. v piatok nebol v práci, lebo boli deti choré. v čase, keď som mu písala bol v ordinácii a potom už mal s nimi len problémy, lebo mali vysoké horúčky a vracali...
-
tak som mu nič nevyčítala. ja mu vlastne nič nevyčítam. Ja mu koľkokrát poviem, že keď sa dohodneme, že sa streneme, ža keď sa mu nechce alebo mu do toho niečo príde, aby sa nebál mi to povedať, že mu nebudem nič vyčítať...

blazka

zuzulik. podla mojho nazoru bud rada ze ti to nepovie nahlas. keby ti to povedal tak by to bolo este horsie a nic by ste tym nevyriesili, len by vas to este viac hnevalo ze nemozte byt spolu. a ak hovoris ze mas takeho akeho mas, mozno ta nechce ranit a povedat ho nahlas, lebo aj ja som po precitani tej knihy prisla na to ze milenky trpia najviac. co ked ta nechce ranit? alebo co ked ti to nechce robit este horsie? myslim na to aj z tej stranky.
a to ze si mu napisala smsmku podla mna nebolo rozumne. co ked nemal v tej chvili pri sebe telefon on? alebo co ak sa stalo nieco uplne ine co nie je dobre. nerob unahlene nazory a pockaj kym to osobne vyriesite a stretnete sa.

zuzulik.

ahoj! tak som trošku poslúchla čo tu radili a napísala som mu v piatok okolo obeda,sms-ku. Nepíšem mu ich často, za celý čas čo sme spolu možno päť krát. Napísala som mu, že mu želám krásny víkend, že na neho budem myslieť a že už teraz sa teším na stredu, keď budeme spolu. A viete aká mi prišla odpoveď: žiadna. Ani mi nezavolal naspäť. A to sa mi ešte nestalo. Tak rozmýšľam, čo sa deje. Musím vydržať do pondelka, a čakať čo zavolá. Ale strašne ma to trápi. Z jednej strany ho chápem, je to dlhá doba, čo sme spolu, možno som sa mu zunovala.
-
deborah, ja si myslím, že ak sa trápiš, mala by si mu to povedať. Ale z vlastnej skúsenosti ti vravím, že ak im to v manželstve klape, nečakaj že sa hneď rozíde a bude len a len tvoj.
Ja som môjmu povedala po dvoch mesiacoch, že ho ľúbim, že mi na ňom veľmi záleží. Aký je pre mňa dôležitý a urobila by som všetko preto aby bol len a len môj. Ale že zároveň chcem, aby vedel, že netlačím na neho aby opustil manželku a deti. Že celý vzťah s ním mi vyhovuje tak ako je. Ale v kútiku duše som dúfala, že po nejakom čase povie, že ľúbi aj on mňa ale doteraz mi to nepovedal. Len to, čo si napísala ty v úvodnej téme. Že keby ma neľúbil, nie je so mnou.
-
No a od piatka obeda čakám čo bude. A nie je nič... :(

deborahhh

Po precitani tej knihy o milenkach, mi beha myslou ze by som mu mala na rovinu povedat, co citim, co chcem, co potrebujem. A uvidim co mi na to povie. Bud, alebo.. Ale uz nechcem vecne trapenie.. Uvidime ked snim budem..

nenena

caute, citala som si to tu a tiez sa pridavam do klubu nestastne zamilovanych. deborahhh, neviem ako to je u vas, ked ti nevyznava lasku, ale ten moj mi ju vyznava denne a ja lietam, je to krasny pocit, aj ked to boli. zelam vela sil.