Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lubis ma aspon trosku?

Príspevok v téme: Lubis ma aspon trosku?
deborahhh

Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky

tatiana.-

keby to hovoril môj mne, bola by som šťastná. mne by stačilo tých pár hodín s ním.
.
klárka a tvoj priateľ nenaznačil nič o rozvode? že by chcel byť s tebou stále? A ak smiem vedieť koľko má rokov? Vieš ono ako tu písali, je všetko iné po napr. 3 rokoch manželstva ako po 10.

klarka12

tatiana...

mne to hovori a pise denne. stale mi vola, ked nie sme spolu, stale mi to opakuje, stale nejaka pozornost, ale v konecnom dosledku co z toho? co z toho, ze citim jeho lasku? co z toho, ze uz sa mi aj odhodlal povedat, ze ma nie len lubi, ale miluje? no povedz, co z toho... dobry pocit? trpim a trapim sa snad menej??? NIE!!! nic z toho, lubim ho a chcem ho celeho, nie len cast z neho, nie len to, cim pohrdla jeho manzelka, aj keby to malo byt cele jeho srdce...

a delissa

chapem az moc dobre. nechcem ho uz stretavat, ked to ma byt takto. pred chvilou som s nim bola (ved v praci), dival sa na mna tak zlomene, potom odisiel a za desatn minut mi prisla smska, ze mu chybam, ze ma lubi a tak... ja fakt neviem.

tatiana...

pekne napísaný článok. aj ja Ďakujem.
A čo som zažila ja? Mala som 30 bola som slobodná. On mal 36 a bol ženatý s dvoma deťmi. Tiež to začalo s kamarátsktvom. Ale z mojej strany to prerástlo v lásku. On mi tiež nikdy nepovedal, že ma ľúbi a také veci. A ja som mu to hovorila, ale potom som prestala, lebo mi to zakázal, aby nemal výčitky. Robila som kvôli nemu aj ja riskantné veci, dala som si dokonca pichať injekcie na oddielenie menzesu, keď sme sa mali stretnúť. A ja som trpela, plakala. A pritom som vedela, že on ku mne nič necíti. Že na mňa dokonca doma ani mňa nemyslí. Stretávali sme sa len po práci, medzi tým koncom roboty a časom keď prišiel domov. Trvalo to dva roky. Ja som si myslela, že časom zistí, že je mu so mnou dobre, že chce byť navždy so mnou. Nič som mu nepovedala, nikdy nič nechcela, len tajne dúfala. A zrazu boli stretnutia zriedkavejšie. A ja som nevedela prečo? Trápila som sa, stále myslela na to, že kde je, čo robí, či nemá inú. A raz sme neboli spolu mesiac, kvôli tomu, že som bola chorá, potom niečo do toho prišlo jemu. A ja som sa opýtala: chýbala som ti? A on pokrčila ramenami a neodpovedal. vtedy som povedala, či to nechce ukončiť. Že dva roky je dlhá doba a určite som sa mu zunovala....
A on jedným slovom nepovedal, že to ukončiť nechce. Dokonca ani, že je rád, že sme boli spolu, že je rád, že som bola jeho. Nič. Vtedy som sa zistila, že nič ale nič ku mne necítil a ja som trpela dva roky. Ja voňiem na sto percent, že ma nemal len kvôli sexu, lebo nebola som v ňom až taká dobrá. A čo už v aute navymýšlate. Ale doteraz neviem, prečo sa so mnou stretával. Zo sympatie ? Bojím sa či to nebolo z ľútosti. Že som bola sama a nikoho nemala a on to chcel zmeniť. Neviem.
-
A či má dnes nejakú inú? Myslím si že áno. Je to typ muža, ktorý má rád ženy. Ale nesmiem na to myslieť. Najhoršie je, že kontakt prerušiť nemôžem, lebo sa vidíme každy druhý deň v práci asi na 15 min. Zakaždým sa mi rozbúcha srdce a mám zrýchlený tep.
Ľúbim ho dodnes. Neviem zabudnúť.
-
Baby viem, aké to je ťažké. Denno denne s tým bojujem. Ale skúste sa ho aj vy jemne opýtať, že či mu chýbate, čo k vám cíti. Zistiť, či ste len jeho hračkou alebo dôverníčkou, alebo vás má rád. ale má rád aj svoju ženu. Ak by toto povedal mne: ľúbim ťa, chýbaš mi, keď nie sme spolu, je mi s tebou dobre... ale, milujem aj svoju ženu, nikdy by som to neukončila. Aj za cenu, že by sa nikdy nerozviedol.xAle mne to nepovedal...

delissa

Klarka, dufam, ze to niekomu pomoze. Chcela som poskytnut pohlad podvadzajuceho...
Tebe drzim palce! Ale priznam sa, ze neviem, ci by som ho dokazala opustit, keby sme sa museli vidat napr. v praci alebo hocikde v meste. Kazdopadne, mne vzdy pomaha pomenovat veci pravym menom, s trochou cynizmu, aby som ziskala nadhlad aj vo vlastnych veciach. (Napriklad nepoviem "laska" ale nevera, namiesto "citlivy utrapeny muz" poviem slaboch, v praci namiesto "obdiv" poviem sexualne harasenie :-))) chapes?)

delissa

/pokracujem/ A teraz nieco k tomu, ze manzelka ani deti o vas nevedia a teda netrpia.
Trpia tym. Nie nejako hypoteticky ale skutocne. Keby ten muz nemal vas, ale snazil sa hladat to, co mu vo vztahu chyba u VLASTNEJ manzelky, mozno by ona s nim stravila viac vecerov pri vinku a rozhovore...takto nestravi. Mozno by sa s nou castejsie miloval, mozno by viac planoval spolocne akcie, vylety, mozn o by mal viac snahy zlepsovat manzelsky a rodinny zivot.
Takto doma len preziva a funguje v najnutnejsom. Viem o com pisem, poznam to! Ked som este aj na Vianoce myslela nanho, ze je sam...asi som sa super celaa venovala rodine, vsak?!
Takze si neklamte, ze jeho rodina tym netrpi. A neklamte si, ze mozno raz zenu opusti a vy budete s nim. Ano, moze sa to stat, ale vzdy to bude medzi vami, ze zanechal jeden zivot pre druhy.
Takyto muz ma proste dva nekvalitne vztahy, nic viac, nic menej. Veru nie je o co stat. A aky je charakter? Teraz si budem srat do vlastneho hniezda, ale musim to napisat - aky je to charakter, ked neriesi problem pri prameni, ale hlada bocne cesticky?? ked podvadza svoju manzelku (ked budes ty jeho manzelka, tiez ta po 10 rokoch zacne podvadzat, lebo "uz si nebudete rozumiet" tak, ako na zaciatku?). Ja viac pochopim rozvod...a verte, ze clovek sa pre rozvod rozhodne, ked je to uz doma na nevydrzanie, deti-nedeti. Toto, co robia ti vasi, je take balansovanie a neschopnost veci riesit.
Ja som mojho milenca nechala, ked som si toto vsetko uvedomila, zmenila som cislo, aby mi nevolal a nelamal ma, a nahodne stretnutie nehrozi. Plakala som niekolko mesiacov.
teraz je to 6 rokov, a viem, ze uz nikdy takto svoj zivot "vylepsovat" nebudem, radsej si dam studenu sprchu a par faciek. Doteraz sa za to hanbim.
Moj muz nie je svaty, obcas mi dokaze ublizit (on tvrdi, ze som len precitlivena), ale to ako som mu ublizila ja...:( Sme spolu 18 rokov, mame dve deti skolskeho veku, je dobrym otcom aj manzelom, a aj ked nie som donho zalubena, mam ho rada a som mu vdacna za vela veci. Casto ho musim obdivovat aky je velkorysy, alebo ako si vie poradit.
Kazdy den dakujem Bohu, ze sme ostali spolu.

delissa

Baby "milenky", nestavajte samy seba dobrovolne na 2.kolaj. Tym, ze chodite so zenatymi, znepristupnujete si cestu k normalnemu zdravemu vztahu, se vsim vsudy. Mozno tie ukradnute chvilky su v danom momente lepsie ako byt sama, alebo radsej byt s nim takto ako uplne bez neho - to chapem, ale hovorim: Tych pravych je viac! kazdy si zasluzi prezit plnohodnotny vztah.
Ja verim, ze je malo mileniek, ktore ti ich zenaci maju len pre sex. Verim, ze je medzi vami laska. Ale je to laska taka pokrivena, laska odtial-potial, laska s mnozstvom podmienok.
Niekto sem pisal, ze tym chlapom asi doma nieco chyba, ked to hladaju inde. No urcite, v kazdom vztahu, ktory trva 10 alebo viac rokov "nieco chyba" alebo nieco prevysuje! Ked prestavate riesit iba sami seba, ked sa prestanete stretavat len dobre naladeni a vo volnom case, vtedy sa vyskytnu veci, ktore ste predtym nevideli alebo ste ich dokazali prejst mavnutim ruky. Ked sa ale to iste deje tych 10 rokov, kolkokrat to uz mavnutim ruky nevyriesite.
Dalej-ked je zena na md, ostane velmi zavisla na svojom muzovi, je mu prakticky vydana na pospas :) trochu prehnane napisane, ale pre lepsiu ilustraciu. Vtedy zistis, koho si si zobral/a. Ked ide o existenciu, o dva nazory a ziadny z nich nie je spravny, su to nazory...a musite ich riesit. Vzdy po hadkach ostavaju urcite rezidua, ktore sa zbieraju.
Snazim sa vysvetlit, ze je iny vztah so zenou, ktora ma na starosti deti, domacnost a ty/akoze muz/ sa musis na tom podielat, a iny je vztah s milenkou, kde si opat slobodny a neriesite nic len seba a seba navzajom. Som vydata 18. rok, po stvorrocnej znamosti - a mala som milenca, preto mozem porovnavat:(
Zacalo to nevinne ako priatelstvo trvajuce 2 roky, potom to prerastlo. Lubila som ho. S muzom sme mali krizu, chybala mi laaaaaska s velkym L, tak som mala iba male zabrany zacat si s nim. A zrazu som opat bola jedina, milovana, uvolnena, s nim som nemala ziadne"rezidua po hadkach", a sex bol ako s mojim v zaciatkoch, uz som neverila, ze niekedy este nieco take zazijem. Robila som kvoli nemu neuveritelne riskantne veci, uplne sa mi zmenili hodnoty. Citila som, ze prenho urobim vsetko - okrem zrady deti, proste deti nesmeli trpiet, to som mu povedala, ze toto nikdy nie. Cize ani rozvod nikdy.../pokracujem/

zuzulik.

bolo prekvapenie: dnes bol v práci dlhšie a prišiel za mnou. nečakla som ho, ale chcel ma vidieť. bol dosť ničeny, lebo detičky mu dali zabrať. chúďatká. je to pekné ako sa o nich stará. veľmi ich má rád. tak sa zdržal len ani nie hodinku a išiel domov. bolo to od neho milé. za toto sa mi oplatí trpieť...
-
deborah a čo ty? daj vedieť či ste boli spolu?