Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky
Lubis ma aspon trosku?
ja to teda risknem, sak som neni tak stara aby som nemohla :)) Jaj lenze ja viem, teda myslim si ze ten mlady chalan nehlada vztah.. No neviem. Vsetko ukaze tento vikend :)
deborahhh, chod do toho, nic tym nestratis a aspon presunies myslienky inym smerom. ak to nevyjde, tak si myslim, ze to bude urcite menej boliet, ako toto, co prezivas teraz. drzim palce!:-)
baby, je take zle najst si mladsieho priatela? Poznam vsetky ZA aj PROTI. Este nikdy som nemala mladsieho a taha ma to.. mozno konecne vypustim z hlavy mojho "zenaca".
klarka, je ťažké byť s ním každý deň. Myslím, že keby sa rozhodol pre teba asi by ťa kolegyne ohovárali. vieš, vždy sa okolie zastane podvádzanej ženy.
-
Ale ak ťa ľúbi a aj ty jeho, prečo sa trápite. veď rozvodom o deti nepríde. Bude s nimi cez víkend, prázdniny, budete spolu chodiť na výlety... a časom budete mať svoje bábätko. Jeho žena sa bude trápiť, ale prebolí to. Veď jednoducho jeden pre druhého neboli stvorení. Porozprávajte sa a zvážte obidve možnosti:
- ľúbiť sa a trápiť sa, že nemôžete byť spolu a byť nešťastní
- ľúbiť sa a byť spolu šťastný, užívať si spoločný život.
bedorah: ja by som nemohla mať vzťah s mladším. neviem to vysvetliť ale vadilo by mi to. Pozri keď budeš s tým svojím sama, počkaj na nejakú romantickú chvíľu, nie na verejnosti, nevybafni na neho ale tak pekne a zasnene mu povedz, že ti na ňom záleží, že pre teba veľa znamená, že veľa na neho myslíš. A že by si chcela vedieť, čo k tebe cíti on. ..... A uvidíš čo odpovie. Ale z vlastnej skúsenosti nečakaj, že ti odpovie ľúbim ťa. / aj keď možno ale to by chcel byť s tebou častejšie a veľa by ti volal a písal/ A podľa odpoveda sa zariadiť musíš ty. Buď povieš, že takýto vzťah nechceš, lebo ho miluješ a je to pre teba len trápenie a chceš aby bol len tvoj. Alebo sa zmieriš s tým, že budeš pre neho len bokovka. Tak som to urobila ja a naozaj je to trápenie. Ak si vyberieš prvú možosť, tak ťa to časom prebolí a budeš si užívať život a stretneš raz niekoho, kto ti dá lásku verejne na javo. Bohužiaľ ja takého asi nestretnem...
chlapi su sobecki!
Tatiana ja mam podobny problem.Ked si o tom pisala mala som pocit ako keby si pisala o mojom vztahu.Ako keby sa jednalo o toho isteho chlapa.Ja som na rozdiel od teba vydata a mam deti.Vztah my z manzelom funguje a ja cez to vsetko manzela podvadzam.STrasne stale mam vycitky,ale je tu on.Snim sa citim perfektne hoci ma tiez zenu a deti a aj viem ze by ju neopustil.Je nam spolu dobre sex nam funguje vo vsetkom si rozumieme.Dokonca my povedal ako mu je somnou dobre zevraj ma aj lubi-Ale mam tomu vobec verit?ako by som mohla nie vzdy bol ku mne taky uzasny ako v poslednej dobe.A viete co je najhorsie ze my je zle so samej seba ze dokazem nieco take urobit.Ale nedokazem stym prestat je to silnejsie.A navyse sa dene stretavame v robote.Som nestastna a zaroven stastna asi ma nechapete ani sa necudujem.Pochopi to ta ktora to tiez preziva alebo prezila
a este tatiana- tak ako si napisala, oni su spolu tusim okolo tych 10 rokov..
tatiana on ma cez tridsat, nechcem to tu nejak moc konkretizovat a male deti a povedal mi, ze by im nedokazal ublizit.. takze si vies domysliet odpoved. my spolu ani nespavame, "len sa lubime" a tuzime alebo neviem, ako to mam povedat. casto mi hovori, ze by chcel byt iba so mnou a ze mysli cele dni len na mna. uz sme to raz skusili aj ukoncit.. ja nie som vydata, ale v podstate mam aj ja taky nedorieseny vztah, kde zistujem, ze to tiez asi nie je to, co v zivote hladam... takze niekedy uz vazne neviem kudy kam...
Zuzulik nie nmebola som este snim, ale urcite snim budem cez vikend. Uz som si povedala 100x ze sa mu hned nehodim okolo krku. Chcem sa ho aj ja spytat tieto otazky, chcem si raz a uz navzdy vyjasnit co ku mne citi, preco je vlastne somnou. Som napata co povie, aj ked by som chcela pocut ze ma lubi, viem ze sa to asi nestane. ale ktovie.. uvidime.. Spoznala som jedneho chalana, poznam ho uz asi rok, ale az pred casom sa mi zacal pacit.. A zasa dalsi problem, nie je zenaty, nie je zadany, ale je odomna o 4 roky mladsi. a mat vztah s tak mladym chalaom, neviem veru.. Je zlaty, aj ked obcas mi pripada nervak :)) Nic sme spolu este nemali, aj ked viem ze po mne pokukava a ked zostaneme spolu snazi sa ma zvadzat :) Ale zasa je dilema v tom, ze budem vonku s tym mladsim, a zjavi sa moj zenac a ja jednoducho neviem povedat NEROB TO! A pojdem za nim.. :((
Jednoducho nedokazem si odopriet byt snim.. ach.. :((