Lubis ma aspon trosku?

Príspevok v téme: Lubis ma aspon trosku?
deborahhh

Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky

básnik.

VIEM, ŽE SMUTNÁ SI TERAZ,
A UČITE SI POPLAČEŠ NERAZ,
ŽENATÉHO PRIATEĽA VEĽMI MILUJEŠ,
ČO ĎALEJ ROBIŤ MÁŠ, TO SA NÁS SPYTUJEŠ.
-
KEĎ SA LÁSKA MEDZI SLOBODNOU A ŽENATÝM ZAPLETIE,
TAK OSUDY RIADNE VŠETKÝM POPLETIE.
NIEKEDY STANE SA, ŽE TÍ DVAJA OSTANÚ SPOLU,
A VTEDY MANŽELKA BUDE MAŤ SMOLU.
-
ALE ČASTEJŠIE SA STÁVA, ŽE MANŽELKU NEOPUSTÍ,
TO SKôR MILENKU PO ČASE K VODE PUSTÍ.
TAK POPREMÝŠLAJ, ČI MÁŠ V TOMTO VZŤAHU RADOSŤ,
ABY SI PRI ŇOM NESTRÁCALA MLADOSŤ.
-
RAZ URČITE STRETNEŠ MUŽA SVOJICH SNOV,
A KEĎ HO ZBADÁŠ ZOSTANEŠ BEZ SLOV.
PRI POHĽADE NA NEHO SA TI BUDE TELO CHVIEŤ,
A TY HO ODRAZU STRAŠNE BUDEŠ CHCIEŤ.
-
VIEM, ŽE TERAZ SA TI ZDÁ TÁTO SKUTOČNOSŤ NEMOŽNÁ,
A TY AJ KEĎ SI ALEBO NIE SI POBOŽNÁ,
KAŽDÝ VEČER KEĎ BUDEŠ POZERAŤ NA HVIEZDY,
TAK ICH POPROS NECH LÁSKA TI V SRDIEČKU ZAHNIEZDI.

nezábudka-budka

môjho brata žena furt chodila na služobky a tam sa vyspala s kolegom. Potom ostala tehotná a my všetci, že huráááá ale keď sa narodilo, vôbec sa nepodobalo na brata. Ja som ju podozrievala už dávno, že ona stále niekam chodí, kamošky, kolegovia a na domácnosť srala... Tak som brata toľko podpichovala až dal urobiť tajne test otcovstva a hádajte čo? nebolo jeho!!!
rozviedol sa. je mi smutno za bábom, ale aspoň sa zbavil tej štetky.
-
Potom bol sám rok. A zrazu povedal, že stretol jednu ženu. Je mu sympatická, milá. Dá sa s ňou rozprávať, že sa stretávajú...Ale je vydatá. Karta sa obrátila. Keď som ju spoznala, zistia som, prečo bratovi učarovala. Bola opak jeho prvej ženy. Krásou nebola taká pekná, ale bola fakt milá. A zamilovali sa. Potom sa rozhodli, že chcú byť spolu. Ona sa rozviedla, býva s bratom a sú šťastný. Stará sa o neho aj o domácnosť, čo predtým chudák nepoznal. My sme si ju veľmi obľúbili. Sme radi, že sú spolu, že sa milujú a že brat konečne našiel lásku svojho života.
-
Preto hovorím dnes: nie je milenka ako milenka. Sú ku.vy, ktoré potrebujú sex a kašlú na všetko okolo. Ale sú také, ako niektoré tu, ktoré sa úprimne zamilujú.

welky

a co hovorite na takeho kulyho z desmodu? Neviem ci je pravda, ze si nasiel tu 17.rocnu vokalistku, ale ved aj on ma pravo sa znova zalubit. Asi ho teraz kazdy odstavuje a jeho manzelku vsetci lutuju. Takto to byva vzdy. Ktovie ako to naozaj je.

hmmmmmmmm

fuh. dnes vysvitlo, ze ten moj ma dva roky klamal.

kočky, milenky... ani neviete, aký je to pocit. fuj, hnusny. škoda, ze ti nasi chlapi stale maju s kým.
skoda. nenavidim vas. moje sebavedomie je v riti, neviem, ako sa mam dat dokopy

a som tak sklamana z cloveka..ako nikdy v zivote z nicoho...

klarka12

to uvidis...:-) ja si myslim, ze ked ty si pisala, ze mas nejakych 23, tak 19 uz zas nie je az tak mlady chalan (no je, ale myslim v tom, ze by nehladal vztah). ja som mala vztah s mladsim chalanom, bolo to ked som mala 17, on mal 15, takze vtedy bol ten rozdiel po case sakramentsky citit, ale napriek tomu nam to vydrzalo rok a pol (a tomu sa hovori na ten vek uspech:-)). myslim, ze v pohode, si mlada (ako ja, kusok starsia:-D), takze sa urcite nemas coho bat a v naruci ineho, aj keby to nebol ten pravy urcite rychlejsie zabudnes a oslobodis sa z tej nestastnej lasky a otvoris dvere inym pripadnym vztahom.:-)