Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky
Lubis ma aspon trosku?
meforme, a ako dlho ste s priatelom? inak mas vycitky svedomia ci ani nie, lebo si ho podviedla.....a kolko mas rokov?
lucya: ano mozno to je zo zvyku,ale aj ho lubim,uz sme toho zazili velmi vela..a s nim to neskusim urcite,hlavne teraz nie,ked on tam byva aj s priatlkou v jednom dome,a ja som este na skole..proste sa to neda racionalne uskutocnit..
meforme, ak su v tom ine veci, a uvedomujes si to, tak potom preco si s nim? zo zvyku? potom to nema buducnost, a stracas kopu casu s clovekom s ktorym aj tak nebudes,...., to potom mozes skusit radsej s tymto druhym na dialku..., ked sa k tomu takto stavias..., ael to je len moj nazor
deborahh neviem,uvidim mozno po par dnoch,ako sa na to budem citit,mozno mu to nakoniec poviem mozno nie..aj ked viem ze moj priatel by to prezil,on vie o tom,s ktorym som ho podviedla ze uz niekolko rokov mam nanho strasnu slabost..
meforME ja by som mu to nehovorila, ked chces byt i nadalej snim..
fuuha no chystam sa to priatelovi povedat..vies ale priatel si ma nezasluzi o nic viac ako ja jeho..nepodvadza ma ale su v tom ine veci..
Ak mas kozu na papuli tak sa priznaj, ak nie, tak to nechaj tak, a ukonci to s priatelom, nezasluzis si ho..., a ak ta ma ten druhy rad, a aj ty jeho, a je to o niecom inom ako len o sexe, tak s nim mozes byt aj na dialku...., da sa to zvladat, len na to treba silne city, nie len sexualne pritahovanie sa.....,
Caute baby..fakt som si nemyslela ze toto niekedy spravim..dnes som podviedla mojho priatela..ale s clovekom po ktorom som tuzila uz vyse 5rokov..neviem teraz co dalej viem ze ma ma rad,no spolu byt nemozme,kvoli tomu ze ja som este na skole a on zije v zahranici,a ma tam aj priatelku,ktoru sice nemiluje a je s nou len kvoli tomu ze maju spolocny dom...fuha..silne emocie so mnou dnes hadzali..ale nelutujem ani jednej sekundy..
zenaci su vsetci rovnaky
ja mam moznost ist do toho, dost vazne nad tym uvazujem. teda nad tym ze budem ou druhou. do celeho vztahu idem s tym, ze viem a uvedomujem si ze budem druha. nevadi mi to, hoci on moze cez tyzden a ja zasa cez vikendy. ale vsetko sa da ak clovek chce. milenky neodsudzujem.. moj nazor!