Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky
Lubis ma aspon trosku?
Smutná,v podstate ťa potreboval a už ťa nepotrebuje.Zamysli sa nad tým,že si vedome rozvracala manželstvo,čo sa ti raz určite vráti! Ak ti ženatý chlap povie,že si nerozumie so svojou ženou,že majú problémy...je to blbosť,to je len jeho chuť zmeny,vyskúšať nové mäsko a doma aj tak spáva aj so svojou ženou!!!Skús sa vžiť do pozície jeho ženy...ako by si sa cítila??
isto ta nelubi.
ja mám tež pomer so ženatým. Ja som slobodná. Sme spolu už rok. Všetko bolo fajn, ale badám, že sa mi vzďaľuje. Je to už dlhá dob, chápem to, ale z mojej strany ho ľúbim stále rovnako ak nie viac. Stretnutia sú zriedkavejšie, telefonáty sú raz za tri dni a sú len také oficiálne. Predtým mi hovoril, že mu chýbam, že sa na mňa teší.... a teraz len ako sa mám, čo robím, čo nové... Bojím sa, že nastane koniec. Ja nechcem aby to skončilo, všetko mi vyhovovalo ako bolo. Ako ho opäť získať ? Nechcem byť bez neho.
deborah, ak budeš s tým svojím ozvi sa. Som zvedavá ako to dopadlo. Ale napíš aj keď si mu nič nepovedala, že či ste boli spolu a čo ste robili a tak.... papa
no niekolko krat do tyzdna..byvame v jednom meste,takze to nieje az taky problem..
serial sex v meste ma nikdy nebavil,ale viem asi o com vravis...a ty byvas malo s terajsim priatelom?
nie,spravila som to kvoli tomu,ze som proste chcela byt s nim..neviem ci poznas serial sex v meste,ale aj tam mala carrie-hlavna hrdinka popri vsetkych svojich priateloch svojho pana bozskeho..
a btw ano aj mi chyba nieco v tomto vztahu..tuzba po nom,kedy s nim zas budem.a uz ani tie dve carovne slova mu nehovorim tak lahkoa s cistym svedomim..
meforme, nemysli si, ze ta odsudzujem alebo nieco podobne, som len zvedava, preto som sa pytala...no tak asi si to urobila kvoli tomu, ze ti v tomto terajsom vztahu nieco chyba, ci nie?
leerka prosim ta nemysli si ze som este nejaka trafena pubertacka,vyrastala som medzi dospelymi,a nemyslim si ze uvazujem ako vacsina mojich rovesnikov..
rok a pol sme spolu..vycitky,no ja neviem..ani nie..mna uz to strasne stvalo,ze vzdy myslim len na ostatnych,ked som ho vzdy stretla ani pusu som mu nemohla dat,lebo co keby som niekomu ublizila..ale to,ze ja som sa potom dalsie mesiace trapila pre to ako mi chyba,to uz nezaujimalo nikoho..mam 18..