Lubis ma aspon trosku?

Príspevok v téme: Lubis ma aspon trosku?
deborahhh

Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky

deborahhh

Aky bol vikend? Hmm nebola som snim. Nie preto ze by som nechcela, chcela som a starasne ale som chora, mam anginu. Bol cez vikend v tom podniku, cakal ma tam a ja som tam neprisla tak odisiel. Viem to od kamosky, lebo tam robi.. Stale nie je nic povedane, nic nie je vysvetlene, nic nie je ako by som chcela, tak mi zostava zasa len cakat. Ale myslim si, ze je na pochybach, ci ho vlastne este chcem.. uvidm co dalej ked sa stretneeme..

deborahhh

Aky bol vikend? Hmm nebola som snim. Nie preto ze by som nechcela, chcela som a starasne ale som chora, mam anginu. Bol cez vikend v tom podniku, cakal ma tam a ja som tam neprisla tak odisiel. Viem to od kamosky, lebo tam robi.. Stale nie je nic povedane, nic nie je vysvetlene, nic nie je ako by som chcela, tak mi zostava zasa len cakat. Ale myslim si, ze je na pochybach, ci ho vlastne este chcem.. uvidm co dalej ked sa stretneeme..

miuskama

ja som si takyto vztah prezila na vlastnej kozi, bolo to trapenie, slzy ale aj vela pekych zazitkov a hlavne moja obrovska laska.Tak nic nelutujem aj ked to bol zenac.

fakt?

to sa na tomto svete mame uz vymienat medzi sebou a skusat stale nove vztahy? clovek je aj tak stale nespokojny a stale bude aj s novymi vztahmi tak naco kvoli chvilkovemu rozmaru zahadzovat to co clovek uz ma a nepestuje si ten vztah ktory ma?ja som asi stale v tomto taka naivna ze by mi trebalo aj jednu cez papulu :)

zuzlik.

smutná-takyto pocit má každá žena. aj tá, čo má legálny vzťah. aj vydatá žena. čo sa má stať-stane sa. nič netrvá večne.ani môj vzťah nebude naveky. neboj sa, ak sa aj rozídete - spomienky ostanú. Bude to bolieť, ale tebe začne nový život. a možno v ňom nový muž. Viem,ľahko sa mi to píše, ale tiež má z tohto obavy a neviem, ako to prežijem.
-
DEBORAH-OZVI SA !!!!!

milena

haha...wtf si vtipny. vsetky hadzes do jedneho vreca.
smutna.... je to normalne. kopec chlapov si hlada milenku kvoli stereotypu v manzelstve. raz sa dostane do stereotypu aj s tebou... asi tak to beriem.

wtf

tieto rozvracacky rodin sa nepokusaju vzit do pozicie manzeliek a deti ich milencov, pretoze su sebecke a myslia len na seba... a este sa tu v tom podporuju! fuj