Lubis ma aspon trosku?

Príspevok v téme: Lubis ma aspon trosku?
deborahhh

Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky

klarka12

hmmm... ja by som az tak netvrdila, ze su sebci (no niektori urcite, ale a nic menej ako zeny). vcera a dnes som sa s tym mojim tak otvorenejsie a viac rozpravala o nas. vyzera to tak, ze v tom, co chceme mame jasno, ale situacia je vraj neriesitelna. ja som mu povedala, ze mi nestaci, co mam a ze chcem viac, on ze tiez, ale ze to proste nejde. tak sme aspon po case zas dali von emocie a trochu sa o nas porozpravali, ked uz nic ine..:-( a co vy baby???

deborahhh

Muzi v sebe skrvaju asi viac tajomstiev ako zeny.. Ale nechapem, ze nechcu niekedy skoncit so vsetkymi tymi klamstvami a zit si ako oni chcu a mat po com tuzia. Ja niekedy taketo tuzby mam.. :(

klarka12

zuzulik. ono to fakt nie je bohvieaka vyhra, ked ti sice hovori a dava najavo lasku, ale byt s tebou nemoze ci nechce, ja uz tomu nerozumiem. urcite je to velmi tazke, nedavno som sa rozpravala s kamaratkou, ktora ma male deticky a rozvadza sa, ale pritom ma milenca ona.. a je to cele nesmierne tazke, teraz to dokonca vyzera, ze sa s priatelom rozidu. takze myslim, ze to nemaju ani oni lahke, ale napriek tomu si myslim, ze nas velmi trapia, ked chcu mat vsetko a zadarmo a naraz. strasne moc ho lubim, ale nie som si ista, ako dlho to este takto vydrzim. a zuzulik.- on neodide, priamo som sa ho na to nepytala, ale ked o tom niekedy zacal hovorit, tak to stale daval do suvislosti s tymi detmi, takze neviem, co mam robit, ci nerobit s touto zufalou situaciou, dnes mi pisal, hoci sme spolu v praci a ja som mu odpisala taku hnusnu smsku, ze mi je teraz trochu blbo z toho, ale uz to niekedy nezvladam...

zuzulik.

Deborah: aj ja mám s ním skvelý sex. ale je len tak raz za týždeň-dva. nie každé stretko je len o sexe.
-
A u vás je to ako? Vieš, ak by sme sa pri každom stretnutí milovali, tak by som si myslela, že je so mnou len kvôli sexu. Ale u mňa o tak nie je. Dúfam , že ani u vás nie. Vieš, lebo na tom veľa záleží, či sa aj veľa rozprávate, spovedáte, či mu občas poradíš.... Chápeš, nie len fyzické stretnutia, ale aj duševné. Aby si mu nebola len na to jedno jediné. Tak papa.
-
Ale ešte vždy nechápem, ako je možné, že použili/ aj tvoj aj môj/ tú istú vetu. A vlastne sme použili aj my dve tú istú: ľúbiš ma aspoň trošku? a oni: keby nie, nie som teraz s tebou! a nestretával by som sa s tebou!
Hmm , a ešte aj to máme rovnaké, že mi ich milujeme a nevieme, čo cítia oni k nám. Ale niečo cítia, len to nevedia a nechcú povedať. V tomto má Klárka šťastie.

deborahhh

zuzulik - ano spavame spolu a ten sex je uplne krasny. Ale vo vsetkom, je ako male dieta niekedy :) Taky maznacik :)) A niekedy je zasa besny :)) A to mam na nom rada, ze je nevyspytatelny..

zuzulík.

klarka, ja mať takého, čo by mi aspoň jednu sms-ku napísal, tak sa zbláznim od radosti. ale on vraj nechce riskovať. Ja viem, že ťa to všetko trápi, ale priznaj si, je to dobrý pocit vedieť, že na teba myslí, že ťa má niekto rád. Ale nechápem, prečo sa trápite ,ak ste si v svojich pocitoch istý. Aj tebe som už písala, že ak by sa rozviedol o deti by neprišiel. Stretával by sa s nimi. Netrápte sa, lebo raz si budete vyčítať, že prečo ste sa nerozhodli jeden pre druhého. A bude stačiť len maličká hádka s terajšími partnermi a už budete uvažovať, aké by bolo keby.....
-
A čo ja? Dnes, volal, že stretneme sa?
A ja, že chýbam ti? a on mi nedokáže povedať ani, že áno.Ja viem, že on mňa nemá tak rád ako ja jeho. Lebo ako hovorím nikdy mi to nepovedal. Ale ľúbim ho, tak nad tým nerozmýšľam. Ale raz mi vysvetlil, že mi to nikdy nepovie, aby ma netrápil.
A prečo si nikoho nenájdem? Lebo som zmalého mesta, už som neni mladá, možností na zoznámenie, je málo a som na neho naviazaná. takže tak.
Tak čaute!

zuzulík.

ahojte! konečne ste sa ozvali.
::::
deborah, je mi ľúto, že si chorá- ale však to prejde. Bola som taká zvedavá, že či sa stretnete. Takto sa ti nič nevyriešilo. U teba je to tak, že keď ho dlhšie nevidíš, pomaly sa spamätávaš a možno ti až tak nechýba. Ale chápem, že ak ho vidíš, si v tom zasa. Ja som už zabudla: máte spolu aj sex? No ale ak áno, je to ešte horšie. Však počkaj, keď budete spolu a aká bude situácia. A potom uvidíš ako ďalej. Tatko si si neni istá, ale podľa jeho odpovede sa zariadiš a získaš istotu. Aspoň nebudeš musieť rozmýšľať či ťa má rád, alebo nie.
A raz som ti už napísala:
- buď si vyberieš vzťah, že ťa on neľúbi ale budeš s ním aj napriek tomu, lebo ty ľúbiš jeho.
-alebo ľúbi aj on teba, ale ženu neopustí a ty s ním budeš a budeš tajne dúfať, že sa raz rozhodne pre teba
-alebo to ukončíte a ty sa vyberieš iným smerom a budeš s tým, kto si ťa zaslúži.
-
Ale daj vedieť, keď budete spolu.

deborahhh

klarka12 - ja sama neviem. Viem, ze teraz dokazem povedat ze uz ho asi nechcem, ale staci ked ho co ii len na chvilku uvidim a spadnem do toho znovu.. Naj bude, ked sa snim stretnem, vsetko co chcem mu poviem a zbadam jeho reakciu.. az potom sa rozhodnem..

klarka12

deborahhh a chces ho vobec este? lebo z toho, co pises a ako to pises mi pride, ze kedze sa ti rysuje nieco nove a "realne", tak uz aj ty pomaly stracas zaujem stale sa trapit...a to by bolo len dobre... tak co, ako to teda je?

zuzulik. a co ty? ty si uz vlastne trochu starsia nez my, vsak? preco si myslis, ze by si si uz nenasla normalny verejny vztah so vsetkym, co k tomu patri..?

a co sa tyka mna, este sme nas neriesili, bola velka noc, neboli sme spolu, ale napisali sme si snad tisic smsiek a volal mi skoro nonstop.. povedal mi, ze este asi nikdy nikoho tak nemiloval ako mna, ale stale sa pytam- CO Z TOHO!?! uvidime... drzte sa zatial baby.:-)