Asi nechceme deti. Ma to niekto podobne?

Lolka

niektorý maju svoje deti a este sa staraju o svojich vlastných starých rodicov, vediete si velmi lahký zivot bez obetovania sa.

rada

Nie som vydata ale planujeme buduci rok. Momentalne si zabezpecujeme vl. byvanie..Ja tiez neplanujem dat dieta babkam, ani byt tri roky doma..
Takze z toho posledneho prispevku mi vyplyva ze nie si az tak proti tomu mat dieta, skor je to z praktickych dovodov ako uvadzas (jasle,materska, nastup do prace)..

františek55

vieš ta 55 znamena moj vek. vychoval som s manželkou 3 deti. teraz sa teším s vnučat. neviem si predstaviť život bez mojich deti ktore su slnkom mojho života.

frantiska

..A tipujem, ze ty sedis s deckom doma a poctivo prebalujes. Ale skor sa stavim, ze patris medzi tych, co si hovoria najlepsi ocinovia na svete a decko si ani nevidia, lebo makaju v robote.

frantiska

frantisek 55 obetovanie sa necham na teba, maj osem deti, ktore ta poslu v starobe do certa. Sebecka by som bola, keby som v telke zobrala prachy od ludi na deti, ktore neviem uzivit.

frantiska

rada, dalsi aspekt je, ze ty zrejme zijes blizko pri rodine. Ja nie, nemame pri sebe uplne nikoho a jasle stoja tolko, ako nasa mesacna splatka za dom...Matersky prispevok ziaden, ziadna materska dovolenka. Ja by som musela ist do roboty po sestonedeli. Ziadne tri roky. Keby som mohla zavesit dieta na krk babickam ako to robia vsetci (alebo drviva vacsina), asi by som sa na to pozerala z inej perspektivy.

frantiska

luciaaa ja zase poznam pary, kde je chlap so zenou len kvoli detom, je to tak spravne? So mnou je chlap kvoli mne. S manzelom mame ozaj pekny, stale romanticky vztah, sme manzelmi 10 rokov, spolu sme 17. Ked dvaja nemaju dobry vztah, nemyslim si, ze deti to zlepia, prave naopak. Uzivat si nejak specialne neuzivame, chodime do roboty, klasika, to nie je uzivanie si.