Asi nechceme deti. Ma to niekto podobne?

frantiska

rada, nuz na potrat by som samozrejme, nesla ani ja...
trina, no manzel uz ma dost nad 40, ja som mladsia, rodit by som v 40tke urcite nechcela, to sa mi zda neskoro, ale este par rockov na rozhodovanie mame.

rada

ja to nepovazujem za starosti... chapem ze dieta prinesie obrovsku zmenu do zivota..a bude aj dobre aj zle chvilami.. ale ja to tak citim,a tuzim mat dieta s mojim partnerom, ktore bude z nasej lasky planovane... mozno som na to trosku citliva aj kvoli tomu, ze nam hrozia urcite problemy s otehotnenim a tak to beriem trosku inac..

frantiska

Lolka, nechapes, ze sa nechceme uskromnovat? Vsetci okolo sa uskromnuju, hadaju kvoli prachom, rozvadzaju, my sme zvyknuti na nejaky ten zivotny standard, tak nebudem teraz sediet doma a pozerat, ako moj chlap hrdlaci v robote a boji sa, kedy dostane vyhadzov.

rada

Tiez neuznavam ked zena rodi pomaly kazdy rok a nema co dat do ust.. som za planovane rodicovstvo... ale samozrejme keby otehotniem neplanovane nikdy by som nesla na potrat... HAK tiez neuzivam..

frantiska

rada, ty si chces zbytocne vyrabat starosti?:)Jahcem slusne zit a starat sa o rodinu, mame ju dost velku. Ty chces preco dieta, ked ja som uz napisala, preco nechcem?

trina

poznam jeden par a tiež tvrdili že dieťa v žiadnom prípade nechcu..ale ked mali skoro 40,uvedomili si že vlastne prečo nie...a tak sa pokusili,ale už bolo neskoro. koli veku a zdrav.probl.ženy. teraz to veľmi ľutuju. taku vec si treba poriadne premyslieť