Ahoj, len sa chcem spytat, ci ma niekto rovnaky nazor - s manzelom (partnerom) nechcete dieta. Este nie sme na beton rozhodnuti, ale zatial sa priklaname skor k nie ako k ano.
Asi nechceme deti. Ma to niekto podobne?
ano, lebo ma to zaujimalo kedze nepoznam zatial nikoho kto nechce vobec deti. (neratam tych co nie su pripraveni casovo). Ale je to o prioritach..ja si budujem vzdelanie a karieru teraz, ale potom som ochotna odist na matersku... prepac, mne to pride prirodzene..mna naozaj by nenaplnalo to, ze mam miliony na ucte, vysoky post v praci a vo velkom dome by som bola len s partnerom...
františka prečítaj si všetko po sebe. si sebecka, rozmaznaná a neschopna ,,obetovať sa!" .....ešte že nie všetky ženy su take ako ty.
Je to kazdeho osobne rozhodnutie. Len si to poriadne premysli, aby si raz nelutovala. Teraz ta bavi si uzivat, robit si co chces. Lenze bude ta to naplnat aj o 10, 20 rokov? Poznam jeden taky par, su spolu 8 rokov bez deti a uz si ani nemaju co povedat, spravaju sa k sebe ako spolubyvajuci. Kazdy z nich si zije vlastny zivot.
rada, nuz ty si ako prva sondovala pre moje dovody. Ja zase uplne nechapem teba. Budes sa starat o dieta, vychovavat ho, odide ti z domu. Aky ma to vlastne zmysel? Kedysi zeny boli doma a jednoducho mali deti, to bola ich uloha. V dnesnom svete uz moze zena kadeco dokazat, uz nie su az take velke bariery ako kedysi.
mozno hej, prepác ak som bolá zlá
trina, ostava mi asi este 10 rokov na uvazovanie, ja netvrdim, ze som uplne presvedcena, v podstate menim nazor kazdy den, len som chcela vediet, ci je na tom niekto podobne, to je vsetko.
A aky konkretny dovod chces pocut?? Ved to je prirodzene ak tuzim mat vlastne dieta nie? Na to nepotrebujem si to odovodnovat.. ty chces zit spokojne a stastne bez deti a ja s nimi..
Lolka, na teba uz nebudem reagovat, snad sa neurazis, ale asi si vtrhla do zlej temy.
františka, prajem ti aby si sa rozhodla spravne. aby si svoje rozhodnutie nikdy neľutovala. držím ti palce.
rada, chapem ta. Ale este stale si nenapisala ziaden konkretny dovod.
trina, nad tym som neuvazovala, kazdy sa musi rozhodnut sam.