Asi nechceme deti. Ma to niekto podobne?

RNG

Ja sa na deti pozeram ako na splacanie dlhu svojim rodicom.
Su hromada opatery a starosti, ale bez nich je zivot dost prazdny. Samozrejme ocakavat, ze ti to vratia spat je naivnost alebo vzacne vynimka.
Ale radost je z davania, nielen z dostavania, aspon u casti ludi, medzi ktorych na stastie patrim aj ja.

frantiska

Tri bodky, ked budem stara, budem mat dost prachov na sluzky:) Ty kolko poznas ludi, co sa o nich decka obetavo staraju? Naivka.

frantiska

salima, moja znama mala pred 40tkou, ked mala dve deti, po roku. Po mesiaci sla do roboty, deti si ani nevidi, fakt neviem, naco ich ma, stara sa im o nich striedavo svokra a mama.

...

by som povedala ze ani nevies co pises, napises nieco v tom zmysle ze vychovas deti, oni sa na teba vykaslu, a o teba sa kto bude starat ked budes chora???no asi nik, ani do starobinca ta nebude mat kto dat.ale je to tvoja vec, ked vsade vidis koruny pre tie deti je asi lepsie ze nepridu ani na svet chudata, ak by si ich vychovala s takou laskou s akou ich chces, tak lepsie by im bolo aj v domove

frantiska

faith, zelam ti bezproblemove tehotestvo a lahky porod.
P.S. Nasi vychovali 4 deti, vsetci zijeme roztruseni po svete= na starobu ostali uplne sami. Uz mam len mamku.

rada

ja nemam zahmlene oci...ale prakticke dovody su pre mna druhorade.. nevravim ze nepodstatne..ale mne nevadi ze budem robit vsetko preto aby moje dieta malo co potrebuje a nezili sme z ust do ust.. kvoli tomu pracujem a koncim VS..

salima

ja som matkou, nie som na materskej, nastupila som do prace, ked mal syn 7 tyzdnov. aj ked zijem v tom istom meste ako moji rodicia, ti sa chodia s vnucikom iba zahrat. o syna sa mi pocas mojej nepritomnosti stara opatrovatelka. mame s manzelom dobru pracu, ktora nas bavi a uzivi tak, ze si nemusime nic odopierat. praca je zaroven mojim konickom, ale nie je zmyslom mojho zivota. tym zmyslom a naplnou, plnohodnotnou naplnou, je moje dieta. a verim, ze nie je posledne. je to moje slniecko, moje povzbudenie a moj zivot. neviem si uz predstavit jediny den bez neho.

faith

Ja som prave tehotna, ale deti som nikdy moc nemusela.Tesim sa z mojho tehotenstva, mam skveleho manzela, vlastny byt, auta, sme proste zabezpeceni a pre dieta som sa rozhodla aj preto ze na starobu by som nerada zostala sama.