Ahoj, len sa chcem spytat, ci ma niekto rovnaky nazor - s manzelom (partnerom) nechcete dieta. Este nie sme na beton rozhodnuti, ale zatial sa priklaname skor k nie ako k ano.
Asi nechceme deti. Ma to niekto podobne?
lenuliatko, ja nie som z tych co tuzia po detoch v 19stke. Nedokazem si predstavit byt zavisla od manzela, nedokazem si predstavit nepracovat, nestudovat. Kazdi sme na nieco ine a ma ine zivotne priority
tazko sa mi cita ze:momentalne by ma asi dieta obmedzovalo.
ale to je vas nazor a prave pocit ja len ze mne sa to tazko cita takze uz nebudem citat :)
ale inac vela stastia aj teda v tej kariere.
ja tiez niesom na 100 perc presvedcena, ci chcem deti. Dari sa mi v sukromi, mam perfektnu pracu, budujem si karieru, dokoncujem druhu VS. S partnerom som sa o tom rozpravala a zatial nam to vyhovuje bez deti. Ja si chcem uzivat zivot, chcem cestovat a myslim, ze momentalne by ma dieta obmedzovalo.
mna to absolutne nestve, sak kazdy si je strojcom svojho stastia, ja som napisala svoj nazor na to a co si o tom myslim...takze vela stastia v zivote, mozno dakedy zmenis nazor ked budes sama ako prst
vies a mozno by to aj tak Pán Boh zariadil, ze by si nemohla otehotniet, pretoze ak mas také myslienky ze by ste sa nevedeli o neho postarat a nechýba ti láska k svojim vlastným detom, mozno by si nemala ani tu milost mat dieta. Poznam prípad jednej baby, ktorá bola lenivá uvarit aj pre priatela a ked sa vydala nemohla otehotniet.
nechcem byt neprijemna, ale asi sa pridam k deduskovi..nenapisala si ani jedno jedinke pozitivum, resp.dovod, preco by si o dietati aj uvazovala..a pritom pises, ze este nie si rozhodnuta..ale spominas len same negativa..tiez poznam jeden manzelsky par, nemaju deti.neviem, ci nemohli mat deti, alebo nechceli..maju okolo 60 a co ma najviac stve je to, ze manzelovi zavolaju len vtedy, ked nieco potrebuju, aby im prisiel spravit..proste ziadny spontanny zaujem o to, ako zijeme, ci sa mame dobre, ci sme zdravi..nic..len ked cosi chcu..s manzelom mame malu dcerku, ma 20mesiacov, ani o tu sa nezaujimaju..oni maju firmu, chodia po dovolenkach, maju dom aj byt..nie ze by som im to zavidela, nech si uzivaju, ked si to vybudovali sami.ale uvitala by som, kebyze ked od nas nieco chcu, nejaku pomoc, aby o nas mali aj nejaky zaujem..nie aby sme im boli dobri len na robotu, alebo aby sa o nich mal kto postarat, az oni nebudu vladat.
Kolko mas vlastne rokov?Mozno potrebujes len dospiet aby si zistila o com je zivot.Vela stastia s prachmi pod vankusom a citovo vyprahnutym zivotom bez deti!
mia90 na to, aby to nastvalo taku, aka si ty:)
ty si obycajna naivka, nahodou tych ludi poznam dost na to aby som o tom mohla pisat,
a naco tu vlastne pises ze nechces deti? sak to je kazdheo vec, mozno raz pochopis ked budes mat prachov a budes zomierat, ti ich asi do hrobu daju nech tam hniju, lebo za cely zivot si bola zgrloska kvoly tomu lebo dieta je dost velka polozka
zrejme sudis podla toho ako ste sa vy deti vykaslali na svoju mamu.Preto pises ze deti vyrastu a odidu z domu.Sebecky si chces uzivat materialne veci a mat svoje deti povazujes za starost navyse.Asi by ani neboli tvoje deti stastne,kedze by ta tak obtazovali!