Asi nechceme deti. Ma to niekto podobne?

saliem

ani ja som nechcela,aby nezdedilo moju chorobu no a love taktiez nemam ani pracu vo vyhlade,ale prihodilo sa mi dietatko.fakt ma celu vycicava ale ten pocit ze davam mu co viem a ten pocit ze toto je to najlepsie co som v zivote urobila hoc nechcene...

liana23412

no aj ja mam teraz take obdobie ze netuzim po dietati, praveze sa divim (mam 26, a pred par rokmi som po nom tuzila) ale teraz vobec, nechapem tomu, partner by skor chcel ako ja. ale tak zasa nehovorim ze nikdy to nebude.

tosomjamomo

ahoj Frantiska.... ja ta neodcudzujem za nazor.... kazda zena tvrdi,ze mat dieta je t najkrajsie...ale aj ja sa obcas pristihnem pri myslienke,ze b co keby som nemala...o com by to bolo a tak... viem,ze raz ho mat budem,ak mi to dovoli zdravie, ale nemyslim si,ze zeny,ktore sa rozhodnu zit len pre seba nesluzia len ako element, ktory zabezpeci nasu produkciu...su horsie... stale je tu dost tych,co sa produkuju az az... a myslim,ze nemusis byt ani zgrloska,ked nechces dieta,proste, radsje ho nemat,ako ho mat a nemat z toho dobry pocit.... hlavne sa tym netrap,ak ta niekto bude odcudzovat,aj ked si myslim,ze isto je na teba velky tlak zo strany rodiny,ktora caka vnuca :) nie? podla mna je to normalne, na slobodnom rozhodnuti

rada

leerka, viem ze sa nepytas mna ale lolky, ale ja za seba mozem povedat ze dlhe roky pouzivame kondom a nic sa nestalo..

leerka

LOLKA ak si proti hormonalnej antikoncepcii, tak by ma zaujimalo, co odporucas mladym ludom , aby sa nahodou nestalo ye neplanovane otehotneju

lenuliatko

chcela som len povedat ze ja take zeny neodsudzujem.ved ked s ato tak vezme mate v niecom pravdu ale zase premna je zivot s dietatom krajsi.
nevedela som si predstavit cestovat niekam len sama s manzelom.

lenuliatko

ved ti to neberiem.to uz nemozem ani nic napista k teme lebo som vydata a zavisla na manzelovi kedze nechodim do prace lebo mame babatko?