Ahoj, len sa chcem spytat, ci ma niekto rovnaky nazor - s manzelom (partnerom) nechcete dieta. Este nie sme na beton rozhodnuti, ale zatial sa priklaname skor k nie ako k ano.
Asi nechceme deti. Ma to niekto podobne?
Lolka, to je hadam kazdeho vec, ako sa chrani, nie? Ja som zase proti neplanovanemu otehotneniu, ale to je zase len kazdeho vec. Pre pokoj tvojej poboznej duse- hormonalnu antikoncepciu neuzivam, inak ma tvoj nazor na to, aky druh antikoncepcie uznavas fakt nezaujima a nenecham si radit:)
súhlasím s radou. Plnohodnotný zivot znamená nieco viac.
to je tvoje slobnodné rozhodnutie, tvoja slobodná vola
nezakazujem ti to, ale treba byt niekedy aj prísny
takze tvoj ciel je zit spokojne, mat vsetkeho dostatok - pre seba, nemat ziadne starosti..proste starat sa len o svoje blaho??
to bol moj nazor, len som bola ostrejsia
tak hej ked ho nemozes uzivit, ale som proti antikoncepcii, su rozne metody, ked nechces mat bábo
rada, ja zase neodcudzujem teba, naozaj mi tvoj nazor neprekaza. Kazdy si zvoli taky zivot, aky chce. Lolka vsak utoci, co nie je celkom fer, ja JEJ nezakazujem mat deti a nemyslim si, ze je preto cudna.
Lolka, sebecke je podla mna to, ked MA clovek dieta a nemoze ho uzivit...Mam byt tehotna kazdy rok, aby som si neuzivala sex len kvoli sexu? To je co za hlupost? Preco by som mala fungovat ako charita? Nam nikdy nikto nic nedal, vsetko sme si vybudovali sami. Keby sme mali na vsetko prispievat, rozdali by sme celu vyplatu a tolko penazi zase nemame. Ja radsej dam rodicom.
rada, vidis to, ale ja nechcem "zvladat", kamaratky ziju doslova z ruky do ust, manzelia im chodia domov neskoro vecer, hlavne, ze maju dieta...To je fakt idylka. Robit budu do 70tky. Co z takeho zivota? Prazdny zivot nemame, nikdy sme taky pocit nemali, vzdy je co robit. Ja nie som sebecka bestia, ale vidim zo skusenosti druhych, co to je mat dieta a este je ten lepsi pripad, ked je zdrave. Moja sestra ma rakovinu, ma 50 rokov a moja 80 rocna mamka sa zhryza. Cely zivot sa stara len o decka a ani teraz nema pokoj, asi az v hrobe.
samozrejme je to tvoj nazor a vôla..ja to neodsudzujem, len nechapem.. ja velmi tuzim po dietati... aj ked to nebude lahke (uver na krku,) ale to su veci kt. sa daju zvladnut...ja som tiez velmi precitlivena ale neviem si predstavit ze nebudem mat vlastne dieta.. pre mna by to bol prazdny zivot...tiez mam rada dovolenky a volnost, ale to su veci kt. nenaplnaju zivot vecne.. mozno raz aj ty dojdes do stadia ze sa prebudi materinsky cit..nikdy nehovor nikdy :-))