Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

mária21

Ahoj Katka26, ja tiež mám problém už s tou 90- dňovkou a tiež sa pridám ku Vám ale od pondelka. Teraz si idem dopriať zameškané. JA som už ten variant s tými kyslomliečnými vecami skúšala minulý rok v lete a vyhovoalo mi to len som nemala presný rozpis len podla seba som si to prispôsobila. Tak ja od pondelka idem na to.

daduss

janka, no jasné že ti dáme vedieť. O to sa neboj. Ja mám v pondelok ďalšie váženie, aj ked tento týždeň v pondelok bola jedna oslava, dnes bude druhá, a cez víkend ďalšia a ešte aj nabudúci týždeň je jozefa... a to zase... a určite tie všetky dni nevydržím na to jedlo iba pozerať. ale budem sa čo v najväčšej miere aspoň snažiť nepribrať, aj ked asi neschudnem dalšie pol kilečko. Ale aspoň budem mať času poštudovať čo a ako, a čo mi bude lepšie vyhovovať.

janka

babky caute,
dajte mi potom vediet co ste vyspekulovali. Kazdemu mozno sadne iny variant delenej stravy, podla toho co mi viac chuti, co telo lepsie prijme apod.
A este vas chcem povzbudit, ze ked sme po 90dnovke brutal nepribrali, nepribereme podla mna ani po delenej. Ved ten system bude asi v nas zakodovany a ked sa fakt nebudeme kazdy den prejedat tak sa nemozeme bat obrovskeho prirastku na vahe. Obcasne prejedanie je dokonca prospesne na nastartovanie metabolizmu. :)

katka26

No od pondelka zacneme aj s manzelom, teraz este aj dnes mame 90 dnovku :-) fajne cestovinky s paradajkovou omackou a sampionmi, aj do nedele zhruba budeme zdravo jest a od pondelka Delena strava - do vtedy musim pozistovat tu druhu variantu co sa mi aj viac pozdava, jest jogurt, acidko v hoc ktorý den....

USIKO? a v tej tvojej DS, tie dni musis striedat? alebo je na tebe aky si zvolis v ten ktorý den???

katka26

Daduss presneje to vec nazoru, ale oni tam neodcudzili, pochvalovali az velmi ze schudli vela kil ale ...nabrali späť, ono trebalo by vidiet ako zili potom, stravovali sa a pod.

USIKO!!!!!!!! Nevies poradit podrobne alebo nejaku stranku kde pise presne o takych pravidlach DS ako robis ty????

katka26

ja viem - u kazdeho to asi zabera inak - ale tiez by sa mal metabolizmus napravit - a myslim, ze ked budem normalne striedmo jest tak nenaberiem späť este neschudnuté kilogramy xixixixii Ale idem samozrejme, zacinam s tym, paci sa mi to.... a mame akysi trening z 90dnovky - treba vyuzit

daduss

ja som katka raz čítala taký článok a tam všetky diéty od delenej, 90-dňovej... a ešte neviem jakej odsúdili.

daduss

ja som pribrala aj po 90 dňovke samozrejme že nie všetko čo som schudla, ale nemuselo tomu tak byť, ale prestala som si dávať pozor a začala som veľa papkať. Katka, ja až ked schudnem, potom sa budem zaoberať tým, aby som naspäť nepribrala.

katka26

teraz citam reakcie na clanok o delenej a jedna pise ze len rozlisuje rastlinnu od zivocisnej a ovocnu so zeleninovou miesa kedykolvek - cize papa stale a perfektne schudla - i tak sa da - no a vyber si xixixixi s cim zacat, ale co tak citam ine rakcie, tak paradne ludia schudli bez problemov aj v desiaktoch kilogramov .... podla toho kolko kto potrebuje - ale vela z nich nabralo spat za par rokov ked zacali sa stravovat normalne - je mi jasne ze ked zacnu zrat tak naberu spat, ale chcem vediet, zwe ked budem jest normlane ale budem vsetko kombinovat ci nie je jojo efekt

daduss

no však ani ja práveže nemám o tom druhom type žiadne infošky... iba toľko viem, čo tu napísali usiko a =d,
ale neboj zistíme a uvidíme.