KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
ahojte babenky... ako sa máte?
ma napadlo, ze som velmi dlho nejedla rezance s tvarohom ...mozu sa, ako aj segedin tiez so smotanou, alebo ten jogurtik ako nahrada menej kaloricka :-) moze byt dobre..
ja som sa zle vyjadrila... lebo ja som myslela uhorkový šalát ináč sa vola tzaziky...
kedže my nemáme záhradku... všetko kupujem... ale v lete sa dkôr zameriavam na zeleninu a ovocie...
ale proste ja jem všetko a halvne rada a to je môj problém.
Ja na salaty s kapustou nedavam ani jogurt ani smotanu, mala som na mysli ze davam smotanu resp. jogurt na ten co je iba z cibule a uhorky, Dadus co aj ty jedavas hlavne v lete ...
ináč babky, mám chuť na kyslé rybičky. Minulý týždeň som si v jeden deň dala na večeru s celozrnným rohlíkom, ale ráno po nich trošku váha vyskočila hore.
janka, ja mám problém s kyselinou, ale zo šalátu s jogurtom alebo smotanou mi nie je nič.
vyskúšaj raz trošku na tanier a uvidíš. ked ti bude zle nebudeš jesť, ak ti to nič nebude robiť... tak si urobíš aj nabudúce.
ale ja mám radšej ten jogurt ako smotanu.
caute babulky, som sa prave vratila od zubarky :( a teraz ma akurat tesi len to ze ste sa tu pekne rozpisali :)
som rozmyslala nad tym, ze pri delenej je vacsia volnost ako pri 90 dd (hlavne co sa tyka ranajok), tak preto to asi neberiete ako klasicku dietu a to urcite prispieva aj k lepsiemu chudnutiu :)
K tym jedlam, priznam sa ze ja salaty s kapustou a akoukolvek zeleninou uplne zboznujem ale nikdy som si nedala s jogurtom ci smotanou? Neni z neho potom kyselina v zaludku? Lebo ja som mala s tym kedysi problem a nechcem to spat. Ale normalne ste ma navnadili, na zajtrajsi skrobovy den si spravim salat z cerstvej zeleniny s varenou sosovicou...a mozno by nebolo zle hodit tam za hrst uvarenej ryze, mnam mnam :))