Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

janka

caute babenky, tak mam po pracovno - oslavovacom vikende. Vaha vzrastla o 0,2 kg :) a to som cakala horsie veci. Mala som dva uh dni za sebou :))) ale bolo perfektne.

duška

Katka ja som tiež pri mojich 2och drobcoch vyťažená maximálne.A tiež som mala také obdobie,hlavne potom keď sa mi narodila malá,že som nemala doslova čas na jedenie,tak som zbodla čo po nich ostalo.Chyba,ale uvedomila som si že to takto nemôže ísť ďalej.A po 2och rokoch o 20kg menej.Je dobré ak si vie človek jedlo vychutnať a nie nahádzať. Aj pitie čajov nemá taký efekt ak si ich človek nevychutná,ale ich len do seba naleje.

daduss

katka, aj mna už veľa krát napadla tá krupica, ale ešte som ju nemala. Možno ked zbehnem pod tú 60-tku ako plánujem do veľkej noci, tak potom si ju doprajem v jeden deň. Ale zatiaľ musím trošku an seba prísne, aby sa to po týždni znovu pohlo nadol.

katka26

no so mnou je to tak, niekedy obedujem aj o 11,00 hod..kym maly spinka aby osm sa v klude najedla, lebo to sa neda ked ma vidi jest xixixi - alebo potom pred 12tou kedy ako - a veceriam az o 20,00hod. ale posledne dni sme zacali veceriat o 18,00hod a potom uz nic ked tak o osmej k TV tie mandle, lieskovce, alebo vobec nic, tiez niesu najlacnejsie - je ich malo v sacku :-) a ked jem skorej okolo 11,00 az sa divim ze vydrzim cele poobedie bez jedla, ono zasa zbehne mi to pri malom, sa pohrajeme, potom ideme na dlhu prechadzku a uz je podvecer, zasa sa pohrajeme a idem sa kupat, cvicit a tak :-) a pekny den za nami, keby osm nemala nic na orbote urcite myslim na jedlo a aj pcham do seba ..ale takto v pohode... boze ot je so mnou strasne zacnem pisat o niecom a skoncim uplne niekde inde..