KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
aby som to mala také pestré... tak používam tie trojfarebné cestoviny
takže:
cestovniny, trojkombináciu zeleniny (hrášok, mrkva, kukurica)teraz som dávala sterilizovanú... inokedy dávam aj mrazenú ktorú si predtým uvarím, potom kyslú uhorku nadrobno, cibuľa, ja ju síce nedávam, ale dobrá je tam, šampiony, a zalejem... teraz kyslou smotanou ktorú rozmiešam s lyžičkou horčice, soľou a mletým čiernym korením, a možno trošku vegety alebo nejakých biliniek ... proste ochutíš ako budeš chcieť. ked nedržím diétu zalievam majonézou ... ale predsa tá smotana je diétnejšia
žltok je neutralny... a cele vajce bielkovina
ten cestovinovy salat s cim konkretne mas? teda v nom co mas vsetko :-) pisem jak tatar
alebo karfiol so zemiakmi ... brokolicu
alebo ked od mäsa tak tiež nemám veľa nápadov... ale dá sa vymysliet mäsko, k tomu volské oko a kopec zelniny...
no neviem... nenapadjú ma nejké excelentné veci chcelo by to tú knihu
orob nejakú zakepanú cestovinu, alebo zapekané zemiaky... neviem
urob niečo také ako francúzske... len tam nedáš klobásu a vajíčko... ale namiesto toho kopec zeleniny, cibuľku, zaleješ so smotanou a teraz neviem čo je neutrálne žltok či bielok? tak to tam dáš
no vidíš rybky máš dobrý nápad... len mne rybky chutia iba ked sú čerstvo urobené... vtedy by som ich nevymenila za nič... ale ked ich na druhý deň do seba tlačím v robote naobed... tak to už nie je bohviečo.
a na masielku.... hmmmm
No na zajtra mi este ostane aj kapusta, ale potom ja uz naozaj neviem co varit :-( :-( skuste zeny napisat nejake tipy ...co jedavate co si varite, keby bnollo len na mne tak zjem hoc co, a mozno by som ani nevarila kazdy den, ale "deli" so mnou aj polovicka a nosi si do roboty jedlo, tak cely den nejest to velmi nie .... tak musim varit, pomozte ...
ryby sme davno nemali hlavne ze mam plny suflik v mraze s rybami ....
ja mám cestovinový šalát... a na večeru pravdepodobne tiež.
Anavi ...pridaj sa ak chces...urcite das dole tie kilka.... za ako dlho zavisi urcite od organizmu .... ako ti to slo pri 90 dnovke?
U nas krasne svieti slnko - na slnku je teplo v tieni velmi nie, no normalne mam dilemu ako obliect maleho von :-) nejak mi pride blbe ho dat do holeho kocika (bez fusaku) neviem ci to neni take klamlive teplo ....neviem
No rozbehli ste sa ako tak ... Dadus co papas dnes? jamam kapustu vparadajkovej omacke ... rano som si dala len pohar acidka a to bolo vsetko, na veceru si dam pecivko so zeleninkou ..obed mam bielkovinovy sice, ale nie je to mäso, tak do vecera (6-7 hod.) sa to vo mne snad spracuje a budem moct pecivo... ja maloco menim pocas dna delenie, najradsej mam cely den bud taky alebo onaky, ale pri kapuste s pretlakom mi to nejak pride take ze isto mozem vecer ine uz ..