Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

teraz to máme nahustené... ja mám tiež dalšiu o týždeň, a na další týždeň ešte jednu a poslednú. a tot vsjo, ak sa to podarí... ináč veľmi neznášam, ked sa mám učiť na dve skúšky naraz, to ma ide z toho poraziť.

dnes mám skvelý deň, lebo váha mi dnes pekne klesla na rovnú 60-tku... že nejak mi to prestalo kolísať. a pomaličky po pár deko idem dole každý deň... ale nechcem to zakríknuť... klopi klop... strááášne dlho mi 1,5 kila chodilo hore dole

katka26

ahojte .... Daduss... no za A :-)

Samozrejme drzim Ti paclce na zajtra ja mam dalsiu zasa vo stvrtok a hned vsobiotu ... dve tazke za sebou ....

daduss

andula, záleží od toho, ktorej delenej stravy sa držíš. Jedna je podľa dr. Haya a druhá Korinková.
podľa haya patrí soja, tofu, ovocný čaj do bielkovinovej - teda do živočíšnej, a tvaroh s jogurtom do neutrálnej.

andula

Ahojte, do ktorej skupiny vlastne patrí sója a výrobky z nej, ovocné čaje, tvaroh, jogurt, pretože napr. v jednom článku som čítala, že tvaroh patrí do neutrálnej skupiny, a v inom článku zas že do živočíšnej. Sója v jednom článku patrí do živočíšnej a v druhom zas do rastlinnej spolu so strukovinami.

Ďakujem. Andula

daduss

prečo si hned každý myslí, že ked sa tu niekto rozpráva o chudnutí, tak chce schudnúť nejakým trikom, zázrakom, bez cvičenia... a podobne

RNG

nuz tofu ma aj svoje nevyhody tiez, su to hlavne hormonalne ucinky.Teda napodobnovanie hormonalnych ucinkov.

Inac ked to myslis s tou delenou stravou tak, ze zo svojej porcie sa podelis este s priatelom, iste schudnes. Hahaha.

Lebo zrejme v tom smere je cela tato tema, tj ako schudnut nejakym trikom.A bez cvicenia...

Merlina-BB

Uplne genialnou potravinou je tofu. Stoji podobne ako maso - ale zato je bez jeho skodlivych ucinkov. Okrem toho skvele chuti. Tie najmarkantnejsie vyhody a informacie o tofu najdete napriklad tu: -odkaz odstránený-
Ja ho jem 2-3 krat do tyzdna. Da sa pripravit na sladko aj na slano, je to skvela potravina. Velmi odporucam...