KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
209.85.129.132
studia o alli..su ludia, co si to pochvaluju..ja by som to s tym neriskovala..hancky krce..no neviem..hlavne ked podla tejto studie to ma taky ucinok ako ma..nic moc..
znie to tam všetko nanajvýš zaujímavo.
to by som už v takých iných koncoch musela byť, aby som po tom produkte siahla... ale ked to má niekomu pomôcť, tak prečo nie.
ale ked som si prečítala príbalový letáčik... kto všetko to nemôže brať a vedľajšie účinky... tak pre mňa by som povedala, že radšej nechcem.
ale prečítaj si o ňom.
sú to tabletky, a ja som o tom čítala už pred dvomi týždňami v časopise.
zatiaľ som tomu nenaletela... ale fest veľku reklamu robia... museli do nej veľa investovať. a sú dosť aj drahé až nejak do 50 eur stoja. Ale treba pri tom drzat dietu s veľmi nízky obsahom tukov, tak ako pri otatných produktoch treba držať dietu. Same tablety za nás neschudnú. Ale nesmu teda nemali by ho brať osoby s BMI = slebo manším ako 28.
je bez lekárskeho predpisu
zienky a vsimli ste si reklamu na ALLI? len v telke som vcera zazrela ani nie cele iba ze pomaha chudnut som zvedava edy tomu naletim ...ani neviem co to je ci tbl, ci napoj ci o ..nezazrela som to cele a nechce sa mi hladat po nete .... radsej nie, lebo tomu uverim :-)
Jaaaaj Daduss...teraz mi tiez slzy vbehli do oci ked si na to spomeniem ... plakala som jak najata, a neviem oc by som urobila keby to dopadlo inac, tak som sla len na pohotovost, lebo si to odniesla moja ruka, ale vsetko preslo ... no tak tak ... nezabudnem niektorí mi hovorili a kde date Kubka ked porodis??? ja ze coooo?? preco by mal ist prec?? drísty! nepochopim take, ale nevadi ..... no maly mi zaspinkal idem sap ovenovat skle, potom mrknem tuto, ci sme neschudli cez den .... :-) pa zatial
presne si to katka vystsihla... ked som si tento príspevok prečítala, až mi slzy do očí vbehli. Ja by som sa zachovala tak isto.
si potom určite aj plakala nad chúďatkom. naozaj to nepochopí ten kto nemá doma psíka. je to člen rodiny.
Naša sa volá meggy...
A ako sa vola vasa slecna? nas fesak je Kubko :-) a este osm Vam chcela povedat, ze tam kde som prdtym byvala ho chudatko k tomu vsetkemu napadol aj bulterier, mne bolo jedno ze nech pridem aj o ruku, ale zachranovala som ho, vsetko sa odohralo rano ked sme sli na jednu svadbu v jednej ruke saty, tasky hore dole, vsetko letelo na zem a ja som letela k malemu, este ze tak, tak si to odniesla len srst a hlavne jeho psychika, straaasne dlho sa bal vsetkych psov, dostal sa potom z toho az ked sme si s mojim novym priatelom, teraz manzelom kupili byt a tu jemnoho malych psikov, co som aj rada, lebo sa som strasna s nim vonku teraz ani ho nepustim, aj mna to poznacilo vtedy, bojim sa ze sa take nieco zopakuje, tak ho pri bloku na vychadzke ani nepustam z voditka, ale uz sa neboji, prekonal to.... a nezabudnem ked som otehotnela, jak mi stale sa tulil k bruchu, stale mi ho ovoniaval .-) a lahal k nemu co najblizsie :-) zlaty, a jak sa zucastnoval nocnych kojeni xixixi pomlcky oci ale stale prisiel s nami do obyvacky obriadit maleho :-) takesa nezabuda, ten kto nema vztah ku psikom, take nepochopi nikdy...
neboj sa katka, ty mu vynahradíš všetko to zlo.
katka, ja si tiež myslím, že to nemôže byť tou brokolicou, ale to zadržiavanie vody v tele má niečo do seba.
skúsim sa naozaj čo najmenej soliť. A ináč už som vôbec nemusela soliť tú brokolicu,ked som je varila, však syr je slaný a to sa zmiešajú chute aj tak by bola dobrá.