Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

ma to normálne viac baví, ked sa trošku začnú ukazovať výsledky.
dnes som si konečne napísala do tabuľky aj váhu. Už skoro mesiac som do nej žiadnu váhu nepísala...

daduss

ja som si na dnes dala ovocno-zeleninový deň. ráno klasika tmavý rohlík, obed ovocie a večera zelenina. Ešte uvidím či nejak tepelne upravená, alebo surová. To sa ešte rozhodnem.

katka26

no budeme mat asi rovnake chute, tiez mni tam velmi bnejde ten tuniak ...ale uz som vybrala syr ...postruham si ten a vecera bude dnes to iste :-)

daduss

katka, ja kombinujem tak, ako mi vyhovuje...
raz tak a raz tak... hlavne aby išla váha po troške dole.
ja mám radšej syr, tak by som si na tú zeleninu posstrúhala asi radšej syr. Tuniaka síce tiež mám rada, ale radšej v zelninovom šaláte

katka26

este k tym neutralnym veciam - potravinam, ono nam to velmi vyhovuje, ze patra tie veci - smotana a pod. k neutralnym, ale asi by sme to mali tiez zredukovat na minimum .. kym nie je rapidny ubytok ...potom pozvolna zaradit do jedalnicka i to, nehovorim ze vylucit, ale kombinovat by to trebalo len s bielkovinami asi ..neviem ...

katka26

jeej prekvapenie 73,4 mi ukazalo :-) tesim sa ... no a pride sobota alebo nedela, vyjdeme von na zahradu a zabijem to opekanymi spekackami :-) to bude zasa uspech ...

katka26

Rozmyslam co si mam dat do tej zeleniny na obed ci tuniaka alebo postruhat syrom, aby ma zasytilo .... neviem na co mam chut :-)

Idem sa odvazit, pre zaujimavost chi chi

to je dobre ze si si zredukovaal potraviny a tiez si myslim ze podla Korinkovej by malo asi lepsi efekt, lebo tu je velmi vela veci - takych co by teda nemuselo po pravde byt medzi neutralnymi ale len v bielkovinach ... neviem no, podla mna toto robi tiez svoje, zeby sme skusili Korinkovu? :-)

daduss

ale zase stále mám čo jesť... tak tragické to nie je.
ale žiadne klobásy, salámy, šunky, a žiadne tie tučné syry aj ked sú neutrálne a vôbec nejem sacharidy na večeru. uhľohydráty či ako to vlastne tú skupinu máme pomenovanú na večeru.