Delena strava

daduss

ale inač ja by som po takom obede tiež rýchlo vyhladla. preto si to robím skôr na večeru. ešte si si mohla dať aj nejakú surovú zeleninu, alebo rohlík aby si trošku dotlačila po obede ked ti bude málo. radšej večer spapáš menej

katka26

vidis to ma nenapadlo :-) chichichi - no krajec ma nezabije :-) :-) .-) :-) dalsi den bude taky lahsi .-) chichichi

daduss

ak ti nebude ťažko zo samých špekačiek so zeleninou tak si kľudne daj. ale ja osobne si opekačku bez chleba predstaviť nieviem. chichichi
sme to len my potvory.

daduss

ja tiež mám rada tie zeleninky v lidli. vyskúšala som už hocijaké, a teraz ked na tony jem tej zeleniny, tak sa tiež snažím vyberať takú lacnejšiu. Ale veľmi mám rada ja tie také wook... len sú dosť drahé ale občas si doprajem aj drahšiu.

katka26

a este ma napadlo, myslim ze to bude v pohode ked si dam trosku tych opekanych spekaciek, nedam si chlebik, ale salat urobim aj tak taky na slaskokyslo a bude to lepsie .-) aspon tak nezhresim velmi.

katka26

dakujem - to len tak nahodou ze idem sa postavit na vahu a prekvapenie :-) potesilo, no jasne tak ta to posunie vpred ...:-) aspon trosicku

katka26

no tak ja uz obedujem ...

ja kupujem dva druhy mrazelenej zeleniny - tie trojkombinacie, u nas v Bale - ich mrazenu zeleninu - mrkva+hrasok+kukurica - vyraba to Radoma, je tt presne to iste len ma iny obal - Bala, a je o cca 10 sk lacnejsie .... a potom v Lidli uz davnejsie som skusila zmes zn. Dawnfield - je trosku drahsia ako bezne, ale je aj väčšia a tu mam este radsej je tam baby mrva, zelena fazulka - struky, hrasok a kukurica - odporucam.

Daduss ale ja som si len na pare pripraviola tu zeleninku, nerestovala som na cibulke, som zvedava ci vydrzim do vecera nepapat :-) mozno uvidim aj prasiatko z Kofoly chichichi