Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

katka26

vyrabam si momentalne pomocku - kdyby něco a nahodou :-) chi chi chi, no jasne bez A neodidem ..... ja beriem vsetko ...

katka26

Veru ...mna to uz davno preslo chi chi chi a ake odhodlanie som mala na zaciatku ...to u mna so vsetkym suvisiace s chudnutim je takto .-)

Dievky zajtra drzte palce o 11tej mam skusku zo socialnej politiky ..... pomoooooooooooc :-)

daduss

už si katka nepíšem... užma to prestalo baviť. A štvalo ma to, že niektoé potraviny tam neboli. a potom aj to váženie potravín mi liezlo na nervy, ale trošku som sa naučila, že napríklad zemiakov si nemôžem naložiť za celý kopec na tanier, ale len trošku, potom aj cestoviny... a tak. Niečo mi predsa len dalo

katka26

no zase by som klamala keby osm povedala, ze som nikdy neuvazovala nad kupou takych pripravkov - z casakov a tak, ale stale som to potom nechala tak, domov som nedotiahla zatial ziaden :-) tiez si myslim ze su to vyhodene peniaze..

katka26

som si teraz vyratala bmi lebo uz som dlho neratala a aj som zabudla aky som mala ...tak mi vyslo teraz ze 25 :-O ... Daduss?? este si pises do jedalnicka tie kalorie na flora stranke?

daduss

ale katka to je v pohode.
ja som naletela už hocičomu a mala som doma rôzne preparáty. Ale ja som zistila jednu vec... že sú to prachy vyhodené do ľuftu. Ale pravdupovediac, vtedy som bohvieako chudnúť nemusela. Teraz je to iné. možno by v tomto čase aj niečo zabralo.

katka26

zatial som este ziadne tbl nebrala na chudnutie ... a to uz som bola na nervy velakrat s vahou, ale som nesiahla po niecom takom, ani ma nenapadlo, to som len tak napisala ze uvidim kedy tomu naletim :-) bolo to myslene obrazne.

daduss

vevericka, díky postudujem.

ja mám už aj bez toho tráviace problémy, a takýmto vecičkám veľmi nedôverujem, lebo tých prblémov sa bojím.