Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

andula

Ahojte, chcela som sa vás spýtať, aké syry jedávate k pečivu. Vraj do neutrálnej skupiny patria tie, ktoré majú do 50% tuku v sušine. Ja som pobehala u nás asi tri superkarkety a všetky tvrdé syry majú najviac 45% tuku v sušine.

Aleto k celozrnnému pečivu môžem len syrokrémy? Aké? Čítam všade obsah tuku v sušine, ale málokroté majú viac ako 50%.

Môžete mi napísať presné názvy tvrdých syrov a syrokrémov, ktoré jedávate Vy k pečivu?

Ďakujem. Andula

lucyanka

Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať, či nepoznáte nejaký lacný e shop kde sa dajú kúpiť výrobky vlasovej kozmetiky pre zdravie vlasov zn. Joico? Veľmi by ste mi pomohli, je strašne super len veľmi drahá...:( ďakujem za odpoveď

daduss

no to chcem aj ja aby sa váha ucelila a aby už nad 60-tku nikdy nevyskočila. preto som si dnes dala ovocno-zeleninový deň. samozrejme až na ten rohlík na ráno.

katka26

nie dobre, nech klesne vaha :-) mozno nabuduce este k tomu nieco pridam, ale rohlik asi nie lebo som mala syr do 50% tuku v susine - Goudu .... tak k tomu rohlik nemozem ... snad vydrzim ...