KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
no tak to sa vôbec nečuduj, že toľko vybehlo hore, ked más svoje dni. Ja sa vtedy radšej ani nevážim.
už ma to nebavi stale nejake salaty vymyslat ... a co si dam dnes, zajtra pozajtra :-( nejaka som zle naladena ci co ... trosku sa divim ze 1,5 kila az vyslo hore, lebo skutocne som nejedla tie spekacky do vtedy pokial by mi bolo zle zjedla som dve jeden chlebik k tomu a salat, ale ...asi dva dni po sebe neurobilo tomu dobre a k tomu sa mi pridala aj menstruacia ...od piatku no mozno otmu to pomohlo
:-) :-) :-) :-) to poznam ...u mna zacina byt problem aj to ze sa mi nechce varit ....neviem nejake blbe obdobiem mam ci co ..manzela posielam v robote na obed - tak ako chodil predtym tam maju na vyber tri jedla + jedno jedlo DS takze nema problem, a tym padom ked som doma ja tak zjem hocco a nevhodne !!! keby Dominik papal uz z "nasho" hrnca, boplo by to ine, bola by som prinutena varit, a tak by som jedla aj ja ale takto, ... hlavneze vsetkym naokolo co su so mnou doma t.j. Domi a kubko uvarim obed ale sebe nie :-)
no na to sa aj ja spolieham, že skúšky prestanú a pominú aj tieto stresové prežieračky. ono ja sa ni veľmi neprežirem, ale strááášne vtedy potrebujem sladké. a pravda je že ked som v normálnom období bez stresu tak to sladké vôbec nemusím. a potom zjem sladké a za tým dostanem chuť na niečo kyslé alebo slané ...no otrasné
vsak hej, ale potom zasa hore .... dookola ... nebavi ma to ...
skoncia skusky Daduss nebudes mat stresy tak snad chute pominu :-)
neboj sa katka, ono to naspät zojde dole...
katka... blahoželám -:)))
ale teraz vážne, ja viem, že za dva dni toho pol kila zojde dole... ale už fest veľmi chcem íst pod tú 60-tku. veľmi ma to štve, že som taká sprostá.
ale nevdzávam sa a furt sa utešujem, že aspoň že to nie je toľko ako bolo minulý rok o takom čase.
Dadus chces pocut moju vahu?: dnes som sa postavila na vahu a ano podarilo sa mi scelit vahu ale na 75!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-) :-) :-) :-) cez vikend sme boli oba dni nakoniec na zahrade a opekali sme ale nic ine som nejedla ani na ranajky ani na veceru ....len ten obed v zahrade .... nuz co :-) buduci vikend na zahradu nepojdeme tak dufam ze za tie 2 tyzdne sa mi nieco podari s tym urobit :-) a potom uvidim ....
ja väčšinou jem tie syry, čo sa radia do biekovín. takže tie tavené syry kupujem veľmi máličko. Iba niekedy do smotanovej omáčky na cestoviny. ale to bolo uz dosť dávno.
katka ako sa darí... Podarilo sa usstáliť tú váhu? Mne nie. pol kila vyliezlo naspäť hore... po tých stresoch pred skúškou a vtedy mám taký apetít a som jak zmyslov zbavená. zjedla som aj čokoládu.
Ahojte ....
Adula ..ja syry konzumujem maloco, ani teraz doma nemam, mam ich rada ale pocas delenej som si natierala pecivo rastlinným masom - Florou napriklad, ale co sa tyka syrov, ked dobre pamatam ak som sem tam kupila tak slo o normalne tučné roztieratelene tavene syry tie patria do neutralnej skupiny - t.j. tuk v susine najmenej 60% mas na koazdom napisane - nepozeraj nizkotucny syr - nepoviem ti teraz presne znacku lebo velmi davno som jedla taky syr, ale su urcite.... nechcem ta zavadzat... a zasa nizkotucne syry su pri bielkovinách zaradene - tie papas bez peciva ... a tvrde syry - ktore mozes s pecivom je tusim mozzarela, klasixcke tehly a podobne su bielkovina, alebo j si davam ovci syr este .... alebo zhres a sem tam si daj aky chces :-) dufam ze som nic zle nepopisala :-)