ake mate skusenosti s podfavanim kvapiek vigantol pre vase dietatko.
vigantol skusenosti
je vela veci, co ma zaujima, ale toto som chcela vediet, ze ci tam ist s tym, ze nech nam ho predpise alebo ci sama dojde s tym, ze to potrebujeme :)
Detský lekár ti hneď a sám povie, že vitamín D je potrebný, aj ti ho predpíše, aspoň u nás to tak bolo. Naša doktorka to vníma ako svoju povinnosť, keďže vie ako veľmi a čo všetko vie tento vitamín pri deťoch ovplyvniť. Takže ty sa nemusíš na nič pýtať, aj keď si myslím, že je fajn sa pýtať ak je niečo čo ťa zaujíma :)
dievcata na tieto kvapky ste sa vy nejako pytali detskej doktorky alebo ona sama od seba vam povedala, ze su potrebne??
...jamicka to je naivna predstava...ale chapem to, lebo som na tom podobne...a myslim, ze takych nas je pomerne vela...ze sme si mysleli, ze budeme vediet secko...
Dadula kedysi. Pred rokmi som aj ja myslela, že viem všetko, že som na všetko pripravená. Aj na príchod drobca, že ma nič neprekvapí.
No musím povedať, že veľa ma toho prekvapilo a už prvé dni som pochopila, že na materstvo sa vopred nejako pripraviť nedá. To si treba zažiť, učiť sa postupne :)
dadula to si myslím aj ja... že by si na to doplatila... akože nemyslím to zle, ale tiež si uvedomujem aké sú vitamíny podstatné... najmä teda déčko pri deťoch... preto zakaždým keď nám doktorka Vigantol predpísala tak som ho vybrala a dávali sme ho každý deň... je to treba...
Hajma áno vie ovplyvniť a nie len pri deťoch.
Len mali by sme vedieť ako rodičia, že dávkovanie je podstatné to ako sa dávkuje ako často, ako dlho, dokedy a podobné veci. Kedysi som ja napríklad ignorovala príbalové letáky, ignorovala som kopu rád aj od lekárov, no ešteže to všetko je už minulosť, lebo mysím, že by som raz na to doplatila, keby som v tom pokračovala :/
mamita v tomto mas pravdu, ze nie len deti, len pri detoch vie velmi vela veci ovplyvnit a v mnohych pomoct, takze pri nich by som povedala, ze ozaj je nevyhnutne ho davat, ak chceme aby dobre bolo, ak chceme sa tesit z toho ako rastu a netrapit sa nejakymi problemami ;)
áno áno, to máš pravdu, deti ho potrebujú a akeby len deti, ale aj mnohí starší ľudia ho užívajú, takže by to bol nezmysel :)
MAMITA VED PRECO BY TO AJ STAHOVALI, KED JE TO PROSPESNY VITAMIN A MALE DETI HO POTREBUJU A MALYCH DETI JE VELMI VELA :)