vigantol skusenosti

brunetka28

Mimila ale to je tak s mnohými vecami, že si takéto veci zvykneme hovoriť, no myslím, že veľmi rýchlo sa zbadáme, keď sa niečo zhorší!

demza

Danielka aj ja sa k tomu takto staviam. Predsa len lekári vedia prečo práve tento vitamín D predpisujú a odporúčajú ;)

danielka216

tak neviem, akoze ja momentalne asi zatial nebudem hladat nejaku nahradu alebo nieco, ked Vigantol este mame a sedi nam. Uvidim, ze ako to bude ked sa nam zacne viac minat. Ze uz budem musiet zaobstarat nove balenie :)

Sonie

Momentálne nie je, neviem kedy bude aj my ho užívame, 3 kv.denne, takže vydrží na dosť dlho. Našla som náhradu kvapky D3 od Generica pre deti aj dospelých. Sú bez konzervačných látok, umelých sladidiel a farbív. Info je na ich stránke. Len pri celkom malých deťoch sa treba spýtať detskej lekárky a ich vhodnosti.

danielka216

sonie ako myslis, ze nebude? Nic som o tom nepocula a to ho mame doma, davame ho kazdy den :) Pretoze vela som citala o tom preco je vitamin D vlastne dolezity a nechcem nic zanedbat!

vierocka66

jasné, že nie, ale to je tak pri všetkom, pri každom vitamíne by som povedala.
Že všetko s mierou, dobré je tieto veci proste s doktorom konzultovať!

mimila

samija to je chybou, to neni dobre, ked si nieco take ako rodic povie, pretoze je to fakt, ze clovek sa ani nenazda a mozu nejake tie problemy prist :/

tifaniass

Neviem preco niekto si mysli, ze detom treba ten vitamin v nejakom velkom mnozstve...Vobec to netreba prehanat a nezvysovat davky len tak podla svojho uvazenia...Ale drzat sa toho, co odporuci doktorka...

vierocka66

samija ťažko sa mi to priznáva, ale to som si aj ja vravela. Aj som si myslela, že toto sú veci, ktoré sa nám stať nemôžu, ale opak je pravdou. Problémy môžu nastať ani sa nestihneme nazdať.
Preto sa treba snažiť urobiť všetko najlepšie. Všetko pre zdravie detí :)