vigantol skusenosti

dadulamil

Samija teraz nie, jasné, šak ja som rada jak to dopadlo.
Že som pochopila význam vitamínov a teda najmä déčka, pretože viem, že vďaka nemu sú veci tak jak sú, že je všetko dobré a najmä že naše slniečko bez problémov rastie a aj kostičky má v poriadku :P

Janamicha123

Prave to, ze ozaj malo, ze tak malinko kvapiek, ale je pravda, ze v kazdom veku ine mnozstvo organizmus potrebuje a od toho sa treba odrazit a zbytocne to neprehanat nedavat vyssie davky ;)

9hajma0

malicko sa to vidi takto na pohlad, takto, ked to das napriklad na lyzicku, ale pre to detske telicko je to tak akurat :)

Janamicha123

Nieco na tom bude - napriklad mne bolo zo zaciatku uplne divne to davkovanie, ze dve kvapky, reku to na co bude stacit, predsa len sa mi to videlo strasne malicko :O

Kamcita23

kazdy lekar alebo lekarka predpise tento vitamin malemu babatku - nikto by si nevzal na triko to aby male dieta malo nedostatok decka :)

maryen

Keď je veľa vecí čo ťa zaujíma tak je to super. Môžeš sa informovať. Doktor ti vysvetlí všetko čo budeš chcieť vedieť. Teda záleží dosť od toho, že aký to bude doktor, ale naša doktorka napríklad tá nemala problém a ani nemá s takýmito vecami.

mimila

dadula v tomto si myslim, ze by ti dalo za pravdu mnoho rodicov, mnohych nas by to hnevalo keby sme nieco pri vlastnych detoch zanedbali :(

dadulamil

No jak vidieť tak opak je pravdou. No som šťastná, že som nedoplatila na tieto veci, na to, že som kopu vecí ignorovala.
Lebo to by ma veľmi mrzelo.

matriska

SIBIERINA

Mozes sa rovno na to opytat tym nestratis nic a myslim, ze detsky doktor alebo teda doktorka bude len rada, ze sa o to zaujimas. Ze chces vediet naco je vitamin D vhodny. Ako prospieva a aj ake problemy mozu nastat, ked telo ho nema dostatok.