vigantol skusenosti

matriska

DEMZA

Presne ako pises. Najma o takychto veciach, co sa tykaju malych deti, tak o tom vedia viac nez dost. Takze hrdost a tvrdohlavost treba zahodit za hlavu.

mamita1

sonie, o tom som aj ja počula, že tam bol ten výpadok len z dôvodu nejakej zmeny, čiže nebolo to akoby definitívne stiahnutie, čo osobne sa veľmi teším, keďže ho máme doma ;)

dinda12

demza len mám taký pocit, že keď žena ostane tehotná..alebo už má bábätko tak má pocit, že vie všetko..a to tak nie je ani len zďaleka..ako si napísala predsa len s našimi maminami je to iné..keď už si prešli mnohými vecami a s vekom už majú aj taký iný pohľad na mnohé situácie..

matriska

COJA

Mnohe sme tvrdohlave, temperamentne a myslime si, ze len my mame pravdu a nik iny. Aj ja obcas mam take dni. Niekedy ani od mojej maminy si nechcem dat poradit, avsak uz mohokrat sa mi stalo, ze ozaj mala pravdu v mnohych veciach, takze svoju hrdost sa snazim potlacat ;)

coja

vcelka ked niekedy je to tak, ze aj chces kamoskam poradit a nedaju si, maju vlastnu hlavu, je pravda, ze niekedy ju mam aj ja, ze si uletim, ze nepocuvam nikoho, ale tak u mna velakrat su to poviem, ze banality ale ked ide o zdravie, tak tam si rada dam poradit od niekoho kto ma skusenosti, kto vie

vcelka

kmina takto by sme sa k tomu mali stavať každá, len nie každá to tak aj robíme, aspoň čo si všímam v mojom okolí :/