vigantol skusenosti

Monika007

Aj mňa to zaujíma,ale Vigantol pre dospelých.Bola som u nefrologičky a tá mi predpísala Vigantol kv.2x do týždňa po 5 kv.Brala som to 3x,dostala som žlčníkový záchvat a hnačky,dovtedy som ani nevedela,že mám žlčník.Dr.povedala,že mi chýbajú nejaké vitamíny a treba kontrolovať vápnik v sére.Na moju otázku aké vitamíny , v akom množstve a či odber bude robiť ona?Neodpovedala ,a odbery ,vraj,nie sú v jej kompetencii.Viac som tam nebola!denzitometria o.k.,liečim sa na hypotyroózu a pred 15 rokmi som mala NCMP.Mám 56 rokov.Ďakujem.

vierocka66

nevedela som, že to tak nemôže byť, že to tak nie je, prišlo mi to práveže také akoby logické alebo akoby som to napísala, keby to tak fungovalo :)

addia

Norvana v zime je to ešte podstatnejšie, dopĺňať ho, ale u detí to netreba zanedbať ani v lete. To detské zdravie sa niekomu môže zdať, že je celkom komplikované, čo? :)

maryen

Nie je to tak, keby to tak bolo, že sa dá vitamín zo slnka nabrať do zásoby tak by to bolo super, no niečo také nehrozí ani len náhodou :)

norvana

tak to si dost zle myslis, keby to tak fungovalo, tak by to bol ten lepsi pripad, lenze to tak nefunguje, preto je dolezite v zime doplnat vitaminy aj napriklad kvapkami ako je vigantol :)
aby nenastali nejake problemy :)

vierocka66

nerobte z toho vedu, veď podľa mňa deti a tiež aj my musíme mať dostatok vitamínu D, veď počas leta ho naberieme kopu zo slnka a to myslím, že nám musí vydržať celý rok aj v zime :)

addia

Zdraviu prospievajú lúče, ale zase všetko s mierou treba, pri kvapkách ma človek aspoň istotu, že dieťa bude mať optimálne množstvo vitamínu!

lujziara

Tak neviem, podľa mňa ho dosť mať nebudeme, predsa len už nie je leto ako leto. Už tie teplá nie sú také ako bývali. Počasie sa mení neustále. Ale ja sa teším zakaždým keď vykukne. Pretože zdraviu prospieva :)