vigantol skusenosti

Kamcita23

presne o tom som pisala, pri prevencii krivice lekari odporucaju davkovanie dve kvapky denne :) a hlavne co viem je podstatne davat tento vitamin do konca prveho roka dietatka minimalne :)

samija

kamcita hej to je podstatne, ze doktor aj odporuci davkovanie, len v zavislosti toho, ze o ake dietatko ide sa to moze menit, ci to je pre prevenciu krivice alebo nieco ine ;)

dia58dia

Maryen aj na tomto co pises bude zrejme nieco pravdy, nemali by sme to ani u seba zanedbat, ale pri detoch najma ked maju par tyzdnov ide o viac :/

Kamcita23

ja este pred mesiacom som nevedela, ci je nejaky rozdiel medzi vitaminmi D, akoze od roznych vyrobcov, no nastastie ste mi to tu vysvetlili a este potom aj doktorka mi to dala na pravu mieru a pochopila som, ze je lepsie, ked vitamin D, Vigantol predpise doktorka a ona aj odporuci davkovanie ake je potrebne na zaklade toho, ci ide o prevenciou krivice alebo o predcasne narodene dietatko alebo co :)

jamicka

Slachva len ten rozdiel si uvedomí málokto.

Málokto sa nad tým zamýšľa a asi aj to je chybou. Lekári by len tak pre nič za nič niečo nepredpisovali.

kuzelnicka

Jo, je toto pravdou. Sú aj voľnopredajné, ale keď lekár predpíše nejaký vitamín, tak radšej kúpim ten, radšej ten budem dávať, lebo myslím, že je to lepšia varianta. Že má kvalitnejšie zloženie.

Slachva

Kuzelnicka: ako citam tak vacsina v tejto forme vitamin D davate...ale tieto kvapky, o ktorych vypisete su len na prepis...na odporucanie lekara nie?...lebo som pozerala ine doplnky a tie su aj volnopredajne...tak asi daky rozdiel medzi tym bude...

kuzelnicka

Len s tým slniečkom je to často zradné, ako som už nedávno písala :) Síce mi trvalo, kým som na to došla ako je to s vitamínom D, so slniečkom, ale teraz som už názoru, že dávať Vigantol je najvhodnejšia varianta, lebo mám istotu, že malý drobček bude mať presne toľko vitamínu koľko potrebuje :)