vigantol skusenosti

maryen

V zime áno, v zime aj my myslím, že máme často problém s týmto, lebo ani my bez slnka nemáme ako vitamín dostať do tela keď nie je slnko. Teda myslím inak ako v kvapkách.
Čiže pri deťoch treba myslieť na to ešte viac. Aby bolo všetko bez problémov :)

lantalia

Aj v lete so slnieckom treba byt opatrni, najma ak sa bavime o malych detoch!
Aby sme im viac neuskodili, jak pomohli :)

dia58dia

Maryen dobre si napisala to, ze cely rok, aspon ja si myslim to iste, co ty, ze cely rok treba dohliadnut na to aby malo dieta dost vitaminu D, lebo najma v zime je take hekticke obdobie co sa tyka dostatku, respektive jeho nedostatku :/ Ked ani to slniecko nevyjde. Ale zas v lete niekedy ani to slnko nestaci :/

lujziara

Addia poviem ti, že som rada, že to vôbec viem, že sa tá informácia ku mne dostala s vitamínom D.
Aj keď neskôr, ale predsa!

addia

Lenže baby nie je to smutné, že niektoré toto proste nevieme? Že sa to dozvedáme, až keď máme deti? V podstate už keď by sme v tom mali mať jasno?
Keď by sme už mali vedieť ako konať čo robiť?

mimila

no sak tak som to myslela, ze nemyslim si, ze by sa nasla maminka, ktora by vedela aky vyznam ma tento vitamin a ze by ho svojmu dietatu nedala ;)

tifaniass

Mimila to nie je o tom, ze by to nejaka chcela nechat na nahodu...Ale skor o neznalosti...Ze proste nema tie informacie...

samija

presne to som mala na mysli. ale akoby sme si to niektore neuvedomovali, ze tie vitaminy treba aj takto. len aby dieta ich malo dostatok ako treba.

Naty123

Ahojte,
Chcela by som vás poprosiť o spoluprácu na výskume, ktorý sa zaoberá tým, ako sa ľudia k sebe správajú v ťažkých chvíľach a ako sa naučiť podporovať samého seba namiesto kritizovania sa.
Výskum sa začína vyplnením dotazníkov, ktoré sú samozrejme anonymné. Následne Vám budú každý deň po dobu dvoch týždňov zasielané meditačné a vizualizačné cvičenia. Po ich ukončení, zmeriame ich efektívnosť opätovným vyplnením dotazníkov. Aby sme zmerali efekt cvičení aj z dlhodobého hľadiska, dotazník Vám bude zaslaný aj po dvoch mesiacoch.

Link na dotazníky:

docs.google.com

Ďakujem za každú odpoveď 

V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať na emailovú adresu natalondrejkova@gmail.com.
S pozdravom a prianím pekného zvyšku dňa,
Bc. Natália Ondrejková
Ústav aplikovanej psychológie, Fakulty sociálnych a ekonomických vied, Univerzity Komenského v Bratislave.

maryen

Presne ako píšeš, malým deťom treba dávať vitamín v takejto podobe, lebo po prvé nie je dobré vystavovať malé deti nejako slnku, to neodporúča podľa mňa nik. A aj keby tak teraz ani moc toho slniečka nesvieti. Čiže ja som jednoznačne za to, dávať deťom Vigantol aby mali dostatok vitamínu celý rok :)