vigantol skusenosti

tifaniass

Pri prevencii krivice sa Vigantol dava po dvoch kvapkach denne...Tak to odporucaju detski lekari...Aspon teda moja skusenost je taka...Ty si povies, ze su to len dve kvapky...Ale prave tie dve kvapky dokazu zabezpecit zdravicko deticiek...:)

staina

Myslím, že pri malých deťoch nie je potrebné nejaké veľké množstvo. Nemám s tým síce osobnú skúsenosť zatiaľ, ale tak logicky mi to tak vychádza, keď nad tým premýšľam :)

vcelka

keď by ten vitamín ešte prešiel cez teba, tak nedostalo by sa také množstvo ako je potrebné k dieťatku, preto je potrebné dávať deťom vitamín D ako doplnok!

Janamicha123

O vitamine D som pocula uz toho mnoho. Viem, ze je dolezity aj pre deti aj pre nas dospelych, ale co mi celkom nejde do hlavy, ze preco priamo detom davat ten vitamin.
Nebolo by pre ne vhodnejsie keby sme ho my uzivali napriklad a k nim by sa dostalo prostrednictvom dojcenia??

maryen

Samija tak! :)
Lantalia len niekedy tú mieru proste odhadnúť je zložité, no jednoznačne neni vhodné aby dieťa bolo slniečku vystavené hodinu napríklad vkuse, to by neurobilo dobrotu :)

lantalia

Uskodit nie, ale ako som uz aj davnejsie pisala, tak vie byt zradne, cize treba mat na pamati, ze vsetko s mierou, aj to slnko po troske, radsej menej, netreba niektore veci proste prehanat :)