vigantol skusenosti

dinda12

samija v tomto máš pravdu..fajn je aj to, že už slniečko začína vykukáť..že aj takýmto spôsobom dáme aspoň trošku vitamínu D detičkám..samozrejme, že ja aj naďalej dávam Vigantol..plus trošku slniečka..to nemôže uškodiť..:)

samija

vsetko je to o tom realne si uvedomit, co je pre dieta to dolezite. co mu moze pomoct. co je vhodne pri prevencii. a najma podla mna by sme si mali polozit ako rodicia otazku, ze ako sa vyhnut zbytocnym zdravotnym problemom. aby dieta sa s nicim nemuselo trapit.

9hajma0

lenze toto vsetko neni len o tom ci davat si nedavat, ale aj o tom, ze ked davat vitamin tak v akej podobe, v akom mnozstve a jak ho davkovat, ci ho dat len na lyzicke alebo ako ;) je pri tomto vela veci, ktore by nas mali zaujimat

vierocka66

možno nie som ani prvá a ani posledná, len ma to mrzí teraz keď sa nad tým zamýšľam, že jak som sa mohla tak mýliť, predsa len ide o zdravie dieťaťa a celkovo aj nás a ja sa v tomto takto mýlim? Mala by som sa asi čoraz viac o to zaujímať, o zdravie :)

mimila

vierocka poviem ti tak, ze nie si ani prva a tiez ani posledna, co o tomto nevedela ako to s tym vitaminom je, mnohe veci sa dozvedame az casom, ked prideme do stretu s nejakym problemom a je potrebne ho vyriesit, hlavne za ziadnych okolnosti by sme vitaminy nemala podcenovat, najma nie u deti!

vcelka

monika, ale t jak toto môže? to mi akurát tak pripadá, že si ťa pohadzujú medzi sebou! tento vitamín, čo berieš podľa mňa nemá ako uškodiť, myslím, že tie tvoje problémy môžu prameniť úplne z niečoho iného, len to by ti museli chcieť urobiť nejaké vyšetrenia, nájsť si na to čas