vigantol skusenosti

Kamcita23

lenze to je nezmysel, toto je problem, vec, ktora sa moze tykat kohokolvek, kto tomu nebude venovat patricnu pozornost :/
davat detom vigantol je podla mna to najmenej, co moze pre ne urobit, je to zopar kvapiek denne a moze to velmi vela zmenit :)

mimila

addia keby rodicia vedeli, myslim vsetci rodicia keby tusili, ze ake problemy mozu vzniknut pri dlhodobom nedostatku tohto vitaminu, tak by si to dobre rozmysleli, to som si ista ;)

addia

Lantalia evidentne sa k tomu každý stavia inak. Ale tak je to každého osobná vec. No podľa mňa vitamíny v žiadnom prípade zanedbávať netreba!

Janamicha123

Viem, ze to je jedno ako ja tipujem. Ale ako som pisala, som netusila, ze to staci. Ale som rada, ze to viem, ze teda viem ako na to. Lebo myslim, ze by bol nezmysel keby som nieco taketo zanedbala ked ide len o par kvapiek denne ;)

lantalia

Antilooopa myslim, ze tato tvoja poznamka bola trosku nemiestna. Neuvedomujes si, ze vitamin D je ozaj podstatny?

Kamcita23

to, ze sa dava tolko kvapiek to ma svoje opodstatnenie, lekari vedia preco take davkovanie odporucaju, detickam to proste staci, aby to pokrylo ich potrebu :)
janamicha ked mas nejake pochybnosti o tom davkovani, o pocte tych kvapiek, tak sa o tom porad s detskym lekarom ;)

tifaniass

Ano...Pri malych detoch staci tak malicko kvapiek...To vobec nie je podstatne ci by si to bola tipovala alebo nebola tipovala...Ale je to dolezite aj ked je to davkovanie len take nizke...:)