ako je to s tym pripoistenim materskej(rodicovskej)dovolenky?kolko sa plati? ako dlho musi byt poisteny? musim byt zamestnana?
som na predlzenej materskej. este nikde som nepracovala. planujeme druhe dieta a uz som to parkrat pocula. ako je to vlastne s tym? dakujem za odpovede
pripoistenie materskej?
bez ohľadu na to, či som zamestnaná alebo nie? Nezáleží na tom, či to je teraz (a už skoro rok) na mňa platené zamestnávateľom?
nemôžeš mi zavolať?
takže je to tých 270 dní povinného platenia na to,aby si mala nárok
ok, ďakujem čakám plná napätia :)
idem ti to zistiť.manželova krsna pracuje na soc.
tak Luna asi myslela tých pôvodných 7 mesiacov... ak je to teraz 270 dní, tak potom nič... a to zmenili len teraz niekedy? Žeby o tom Luna ešte nemusela vedieť? Vieš, ty máš asi tiež pravdivé informácie, ale prečítala som si to celé a vyzerá to tak, že Luna má naozaj informácie z "1. ruky" veď tu všetkým radila. Tak neviem ešte sa skúsim raz popýtať a nechám to tak. Ďakujem za rady
takže nestíhaš.skús to ešte prerátať,mne tu malá poskakuje okolo,tak som sa mohla zmýliť.Ešte nedávno to bolo nutné platiť len 7 mesiacov,ale opäť to zmenili.na 270 dní,čo je akurát celé tehotenstvo
termín je asi 15.11. - okolo
veď to chcem vedieť,že či to stíhaš platiť
ale to už nemôžem, nie? tu ide o to, že len do pôrodu, nie? takže ty myslíš, že si to už nemám platiť, nie?