su alebo nie? neprekysluju žaludok?
zavarane uhorky- su zdrave alebo nie
vies co do dvoch eur je to isto ale presne ti neviem povedat ale tak tie ceny su vacsinou take rovnake :)
Prečo ťa nelákali? Veď podľa mňa vyzerajú dobre :)
jaj uz viem, ktore myslis. no tie som nikdy nemal to je pravda ale ani ma nejako nelakali. teraz su po com?
ano, z novych zamkov ved :) tie su fakt dobre za tie sa mozem ja osobne zarucit, ked by ti tie nechutili tak uz podla mna potom nevies o com maju byt kysle zavarane uhorky :D
to su slovenske?
Nezatracuj to ;) Treba skúšať nové veci :)
neviem, presviedcat ta teda asi nema zmysel ale tak ak si nevyskusal fakt vsetky, ktore je mozne kupit tak by nebolo fer tvrdit, ze ti ziadne nechutili a preto nezmenis nazor. nam tie zamocke chutia a tiez sme pred nimi mali par takych, ktore nam nechutili :)
nezmenim svoj nazor, nemozem take uhorky vobec. podla mna je tam strasne citit, ze ten nalev proste nie je doma robeny
Tak potom si zle hľadal :) Respektíve tiež som na začiatku hovorila, že to asi nebude nikdy ono ale vidíš nakoniec som zmenila názor :)
praveze som ich vyskusal dost a ziadne ma teda neoslovili. jedny boli take obstojne ale raz mi stacili. na domace to proste nema