Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

sweet_lolitta

tak to je mi zahada, lebo to je tiez velke mesto... jedine ze pojdes njekam pobliz... Ja to nastastie v BA mam, takze aspon poreferujem, ci sa to vlastne oplati

amys

ja som mala problem s vypadavanim vela ludi mi poradilo sampon DIXI tak som ho zacala pouzivat. dneska mi doslo ze mi sice prestali padat vlasy, zhustli mi a tychlejsie rastu. ale detail je ten ze ten sampon strasne vysusuje a uz pred par dnami som si vsimla ze mam vlasy jak metla a su skoro nerozcesatelne ked si ich umyjem :((( takze to malo plusy ale konecny vysledok je na pohlad hroza :"((( neodporucam

sweet_lolitta

volala som do toho sukromneho centra, cele to vysetrenie stoji do 10 eur a lekarka vam odporuci aj liecbu. uz sa tesim

majka200192

Ahojte aj ja mám problémy s vypadavanim vlasov a som si myslela že by som teraz prešla na nejaku hormonálnu liečbu... má s tým niekto už skusenosti?

vsevedka

Na vlasy som vždy používala len olivový alebo orechový olej a v pohode...
Svoje vlasy mám dlhé, vyživené, bez štiepajúcich sa koncov, žiadna slama, lesklé, (cha- v reklame by povedali plné života...) A raz za 2-3 mesiace si dávam pravidelne končeky zastrihnúť.

kalia

olivovy olej ma velku molekulu, ktora sa nedostane do vlasu, len sklzne po jeho povrchu a zatazi ho....Skus iny olej..