90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??

niqi

kiarusenka1:omg werim ti mohla si tak schudnut ale mojaaa to ked chudnes tak potom nemozes zas uplne normalne jest,tak sa budes straawowat cely ziwot ja preto nechcem malo jest,lebo viem ze mi to dlho newydrzi

kiarusenka1

baby keby ste vedeli co zjem za celucky den tak mate otvorene usta ... na ranajky jabko,obed zel.salat a na vecer zel salat tak toto nemoze byt prejedanie ... nevadi,dnes som zacala jestt kazde 2 hodinky a po 17 uz nic nebudem..tak som v minulosti schudla 15kg

meduska

no ja som dnes tak neskutocne hladna-ze som si dala chleby-aj ked je ovocny-uvidim-ako do vecera-ale mam v plane uz len pomelo
Mam pohabany rezim-kedze mam aj nocne-dnes som jednu prave skoncila

niqi

inac wiete co je super:)ked ste doma,a mate prazdnu chladnicku nemozte ani nic vyjedat:)a este ked si za wlastne peniaze kupujete jedlo,ja sa snazim len zakladne weci a ziadne nadstandartne

meduska

ahojte - dnes som sa vázila - mam stale 74kg - uvidim vsak po ovocnom dni-lebo vcera som mala palacinku na veceru . . .dnes ovocny den . . . vazit sa budem v nedelu rano-skusim co to spraví

noya

Drzim tuto dietu zatial 9 dni a mam otazku: Kedy ide vaha najrychlejsie dolu? Na zaciatku a potom sa to spomaluje alebo sa telo musi najprv preorientovat a po takych 2 tyzdnoch zacnu kila miznut?
Zatial som sa zbavila troch, tak som celkom spokojna.

niqi

no wed ale to si sa muslea prejedat aby si pribrala a nie ze zla kombinacia to je jedno co kombinujes ide o to ake mnozstvo zjes

kiarusenka1

no zas mam 68 ako som mala ked som zacinala...ten tuk z noh aj tak nejde dole ja to uz vzdavam ... asi zacnem zas jest tak ako pred 2 rokmi ked som schudla 15 kg