Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??

iveko

zabudla som schudla som to kilo a pol ďalej nič,o jeden centimeter som ušia všade,toľko som dosiahla odkedy držím dietu tak pa

iveko

ahojte kočky!
tak ako to vydím ja nedarí sa mi dodržiavať túto dietu a nechcela som sa ozývať,ale ako tu čítam čo píšete,nie som sama.tak teraz keď idú sviatky,budem jest poriadne a potom dúfam že sa mi podarí začať znovu.Kočky mia ktorá to začala je kde už dávno sa neozvala a nevieme že ona stým bojuje alebo prestala vie onej niekto niečo?

meduska

Ajka-privitala by som ta tu castejsie-lebo taketo slova ma tahaju dopredu-ked vidim na inych-ze sa to da . . . ja vazim stale 74-aj vdaka prehreskom-dnes rano som sa vazila-noo-musim to dohnat do tych 65 minimalne

ajka36

Ahoj,ja to nevzdavam.Som tu od 2.3 ale hlasim sa vzdy v utorok vecer po vazeni.Myslim si po mojich doterajsich skusenostiach s touto dietou, ze kila idu dole opatrne ale ubytky v centimetroch su velmi badatelne.Velmi ma to povzbudzuje a som rada, ze som sa na to dala a som presvedcena, ze vydrzim.Som velmi vdacna Mii-kocke, ktora to tu vlastne ,,otvorila".Takze vdaka.Meduska nevzdavaj to.Velmi Ti drzim palce.Aj ja velakrat pocitujem hlad a cosi by som hryzkala.Vtedy si nalejem pohar vody a vypijem ho.Spravim cosi pre svoj pitny rezim a viem, ze voda neublizi mojmu cielu.Sme pomaly na polceste.Urcite to spolu zvladneme.Zajtra sa ozvem po vazeni.Zatial sa majte.

meduska

ahojte baby - vobec sa mi nedarí-ale to preto-ze mi tie kila nejak nejdu dolu-asi som priliz ocakavala-alebo ma to moje telo poriadne skusa-kazde rano si vravim-dnes uz vydrzim . . . ale posledne dni to poriadne flakam

niqi

wed ja som mala uh den na obed spagety potom na navseve 2 mensie kolaciky a vcecera jedna velka zemla so zeleninkou,a nehneewam sa na seba lebo som skoro cely den bola W POHYBE dneska vitaminiky hadam zvladnem tiez sa dako netesim doma mame len jablka,a to sa mi nechce stale jest:)

meduska

ahojte-pozeram-ze tu chyba dnesny moj prispevok . . . nooo-vcera som pokaslala ovocny-bola som hladna-takze som aj jedla-a dnes som mala doobeda banany, na obed leco a teraz 2 pohare kakaa-vecer uz asi len nejaky kompot

niqi

haloo ludiaa a mozem si robiewat take zemiaciky,ze uwarene dam cibulku a na oleji opekam na panvici ci to sa pocita ako vyprazane???