prosím Vás o radu , lekárka mi zistila že mám cholesterol 5,7 a odporučila mi, že mi predpíše lieky. Je to podľa Vás sž taká vysoká hodnota, že potrebujem lieky. Ďakujem
Vysoký cholesterol
ja som mala 6,1.. pravidelna strava, lepsia zivotosprava, pozor na to co jem a už mam 5,7 .. za dva mesiace.. bez liekov
cholesterol môže byť aj zo stresov a psychickej záťaže.Ja mám cholesterol 3,9 apritom sa hrozne nezdravo stravujem.Skús si na týždeň dať kapustovu dietu nie kvôli schudnutiu ale na prečistenie organizmu.Moja mamina mala lieky na zníženie cholesterolu a hrozne zle sa po nich cítila.Bola nafúknutá ako bubon a vôbec je netrávilo.Skús to tou zeleninou, ovocím a bez údenín
aj ja som mala cholesterol 6,2 a zvladla som to znizit na 5,1 za pol roka a bez liekov. Jedla somm vela zeleniny, ovocia a hlavne salatov. Obmedzila som vyprazane jedla-aj ked raz za cas som neodolala:) potom som si kupila vlakninu
Môžem sa opýtať a ty si brala lieky?, a ako dlho lebo neviem či tosa berú už stále alebo iba nejaký čas.
ja som mala cholesterol 6 a tiež mi lekár predpísal lieky, ale začni sa zdravšie stravovať a kúp si granulovaný lecitín.teraz ho mám 4,2.