prosím Vás o radu , lekárka mi zistila že mám cholesterol 5,7 a odporučila mi, že mi predpíše lieky. Je to podľa Vás sž taká vysoká hodnota, že potrebujem lieky. Ďakujem
Vysoký cholesterol
suhlasim s ldlka
skus lecitin a caj proti cholesterol, a hlavne vela vela ovocia a zeleniny
katusa, v pripade tvojej dcery nema zmysel ju tyrat striktnymi dietami typu makrobiotika, jednoducho GENY NEOKLAMES. Su deti, co uzivaju rozne typy liekov odmalicka, a predsa ziju a ziju lepsie, nez keby tie lieky neuzivali. Mozes jej lieky nedavat, ale nesmies sa cudovat, ked v 30ke dostane infarkt aj napriek zdravej strave.
ďakujem Mire, ale musim sa priznať,že si neviem predstaviť,že by dcéra nejedla mliečne výrobky,lebo je veĺmi vyberavá a zje máločo a keď už nechce nič,tak si dá aspon jogurt a v škole jej stravu ovplyvniť neviem...majú tam aj desiate aj obedy v rámci klasických noriem.nútila som ju jest vlákninu,ale psylium ju napína a neznesie jeho konzistenciu.jediné čo zje je rybí olej....skúšli sme aj jablčný ocot,ale to bolo trápenie.pozná niekto niečo super učinné?ďakujem
Takouto stravou upravíte hladinu cholesterolu najneskôr za 2 mesiace.
Strava ma len minimalny vplyv na hladinu cholesterolu. Dokonca su mastne jedla z casu na cas potrebne, aby sa zlcnik dostatocne vyprazdnil. Ich nedostatok moze dokonca tento problem vyvolat.
Prejdite na rastlinnú nemastnú stravu bez mlieka a mliečnych výrobkov i vajec. Bielkoviny zo strukovín a nebrúsených obilnín vám budú stačiť. Po mesiaci si môžete dať 2 x týždenne rybu a trochu panenského oleja, semienok. Stav sa upraví a dieťa ušetríte od celoživotného zaťaženia od brania liekov.
zial, budes musiat jej lieky davat, nakolko ona nema vysoky cholesterol od zleho stravovania, ale ma geneticky kod- a jednoducho aj keby sa stravovala neviem ako dietne, cholesterol nikdy nebude v medziach normy. neviem povedat ake su vedlajsie neziaduce ucinky tych liekov na zniz. chol., ale realnou hrozbou pri neliecenom cholest. su vazne srdcocievne ochorenia az s fatalnym koncom.