zdravím.
prosím, naozaj niekto spravte ten blog. najlepšie, aby tam boli výrobky rozdelené do kategórií a subkategórií a k nim (ku každému osobitne)by sa dali pridávať komenty. lebo na nete je plno informácií o alverde, ale vśetko je to v diskusiách a keď si chce človek nájsť niečo o tom, čo potrebuje, trvá to većnosť..
a ja alverde používam, lebo je bdih, netestovaná na z. a lacná. vyskúśala som toho pomerne veľa a skoro sovśetkým som bola spokojná (jedine gél na tvár s riasami obsahuje veľa alkoholu a strašne som sa šúpala). k tej rôsolovitosti - že má niečo inú konzistenciu ako sme zvyknuté, je podľa mňa malićkosť..
a musím vám povedať, že som si predvćerom kúpila ten detský (pflegecreme) krém. lebo nemali nechtíkový na ruky a nemala som ćas ísť do druhej dmky.. a je úplne úžasný. mala som dosť popraskané hánky. fakt nepekne. a teraz mám ruky ako bábätko (: a to za dva dni. lebo dlho som si teraz nekupovala kozmetiku-mala som veľa iných výdavkov- a musela som používať to, čo máme doma. a ropné deriváty na mňa nejak nefungujú. to sa môžem natierať 500-krát za deň a nič. pokožku tela mám suchú, ale tvár a vlasy sa mi mastia. a preto vám chcem zdeliť eśte jednu pikośku. ten ružový odličovač na tvár - nebolo to presne podľa mojich predstáv, sa mi robili vyrážky. a tak som potom začala používať na odličovanie aloe vera telový krém. a je to skvelé. ale používam to takto dosť dlho, takže neviem, možno by mi už aj ten ružový vyhovoval..