Klub Alverde maniačok

kikina

ahojte, tak ja som uzs niecim zacala, www.alverde.estranky.sk ...
velmi by ste mi pomohli keby ste sem prepisali info o vyrobkoch ktore mate, prepisane z obalov :D a tiez je na nete obmedzene mnozstvo obrazkov vyrobkov alverde, tak ak sa vam chce odfotte tie vase a uploadnite ich na www.imageshack.us....dakujem!!!
vase pripomienky k stranke su taktiez vitanee

kikina

ja by som bola ochotná spraviť na tom blogu vlasovú kategóriu a kategóriu starostlivosti o telo :D.. ale vo vyrobkoch na plet sa nevyznam...

téglik

zdravím.

prosím, naozaj niekto spravte ten blog. najlepšie, aby tam boli výrobky rozdelené do kategórií a subkategórií a k nim (ku každému osobitne)by sa dali pridávať komenty. lebo na nete je plno informácií o alverde, ale vśetko je to v diskusiách a keď si chce človek nájsť niečo o tom, čo potrebuje, trvá to većnosť..

a ja alverde používam, lebo je bdih, netestovaná na z. a lacná. vyskúśala som toho pomerne veľa a skoro sovśetkým som bola spokojná (jedine gél na tvár s riasami obsahuje veľa alkoholu a strašne som sa šúpala). k tej rôsolovitosti - že má niečo inú konzistenciu ako sme zvyknuté, je podľa mňa malićkosť..

a musím vám povedať, že som si predvćerom kúpila ten detský (pflegecreme) krém. lebo nemali nechtíkový na ruky a nemala som ćas ísť do druhej dmky.. a je úplne úžasný. mala som dosť popraskané hánky. fakt nepekne. a teraz mám ruky ako bábätko (: a to za dva dni. lebo dlho som si teraz nekupovala kozmetiku-mala som veľa iných výdavkov- a musela som používať to, čo máme doma. a ropné deriváty na mňa nejak nefungujú. to sa môžem natierať 500-krát za deň a nič. pokožku tela mám suchú, ale tvár a vlasy sa mi mastia. a preto vám chcem zdeliť eśte jednu pikośku. ten ružový odličovač na tvár - nebolo to presne podľa mojich predstáv, sa mi robili vyrážky. a tak som potom začala používať na odličovanie aloe vera telový krém. a je to skvelé. ale používam to takto dosť dlho, takže neviem, možno by mi už aj ten ružový vyhovoval..

ln

baby ju uvazujem ze zacnem pouzivat alverde kozmetiku,ale skoda ze nema ziaden web...
inak som tak rozmyslala...ZE CI BY STE NEMOHLI SPRAVIT NEAKU STRANKU ALEBO ASPON BLOG O ALVERDE...LEBO JA POTREBUJEM PREHLAD A V PREDAJNI NIKDY NEMAM CAS ANI ZMYSEL PRE ORIENTACIU,MYSLIM ZE BY TO POMOHLO VIACERYM BABAM....
napr.alverde.blog.cz je este volne...

mia 90

neviem, este som neskusala, ale ja skusam vzdy ine sampon ale teraz dufam ze toto mi bude vyhovovat ked to tu tak chvalite

mia 90

cawte baby tak som sa nechala zlakat na alverde uvidim ked si zmyjem vlasy, ja som tiez dostala k tomu ten sprej. ale neviem mne to strasne smrdi vam to vonia ak to mate??