téglik - si si istá , že by bolo správne použiť šampón ako mydlo na ruky, sprcháč alebo do prania? lebo ja som si neni istá tým či vieš čo si napísala...
pokiaľ viem, šampón je na vlasy a nie na umývanie celého tela, alebo na pranie bielizne...
podľa mňa sú po tých alverde śampónoch vlasy lesklé a rovné, alebo ako by sa to dalo povedať. a nerobili sa mi po nich chuchvalce.. ale na každý má iné vlasy, takže treba vyskúšať. a vyhadzovať to určite nebude treba. mzeš to potom používať ako mydlo na ruky, sprcháč alebo do prania..
ja mám alverde šampon, vlasy nie sú po ňom úžasné, ale nie je tam sodium laureth sulfate - veľmi škodlivá a dráždivá látka a nie sú tam silikony. Po umytí si dávam masku Generu, takže mám dobré vlasy.
to myslíš, že je zo šamponu, keď sa ti zauzlia vlasy? Je pravda že včera som si rozčesavala taký jeden chuchvalec :) Ale pri iné šampony obsahujú silikony (škodlivé), preto sa vlasy nezamotávajú. Ale ten chuchvalec sa mi urobil, lebo som si celý deň nečesala vlasy :) Takže keď sa bdeš česať, tak podľa mňa nebude problém :)
no,take krepate som myslela :) mam konce dost vysusene,hore sa mastia.a mam niekedy pocit po niekt samponoch takej krepatosti,hruza des...aky alverde mi odporucite???
niekde na tom ceskom fore jedna pisala,ze citila ako sa jej pri alverde sampone vymyvali silikony z vlasov,ale potom ich mala take pomotane..a bojim sa aby sa mi to nestalo..uz dlho premyslam ze skusim ten sampon alverde,ale spomenula som si ked som bola mala ako sa mi pri tych prirodnych samponoch potom tak...ani to neviem opisat :) stalo sa vam to niekomu? ze sa vam potom zamotali vlasy do chuchvalcov pripadne boli az prilis jemne ??
www.drostra.cz
Takto vyzerá tá maska, dostať ju väčšinou v obchodoch s vlasovou kozmetikou, alebo v takých malých drogérkach. A stijí 2,7 Eur polkilová.