Klub Alverde maniačok

kikina

v 101... ale v normálnom predaji myslím že nie je... to bola kazetka: parfém a deo-taká ružová, a na nej blondína hľadiaca do blba:)).. pokúsim sa ti o tej značke zistit viac

kikina

melissa.. a také niečo ako testovanie na umelej koži ti nič nehovorí? a tiež testovanie na dobrovolníkoch? mimochodom, testoovať prírodné zložky, čo sú z alverde testovať netreba!

ja si kupujem parfém, volá sa Siluette alebo tak niako. Značku neviem, ale má certifikát BDHI. Aj ja som sa čudovala,a le je to tak. A tiež má zajačika-netestované na zvieratách. Krásne vonia a vydrží celý deň:) A stojí len 3oosk

Vonné olejčeky použímam do kúpela, je to úžastný relax:)))) A tiež do vonného kahančeka:) Milujjem to...

femka

Mimi323...ja osobne si ich kupujem v takom obchodiku kde predavaju čajiky a sviečky ...ale maju to aj inde napr. v DM maju ale tuším len 4 druhy a tie by som moc neodporučala lebo to su zrovna take dosť silne a nie vonave ...skor do vonnej lampy na odparovanie a dezinfekciu ovzdusia su urcene...taku vonnu zmes co už naozaj krasne vonia najdeš skôr v takom obchodiku kde su prirodne vecičky .čajiky a sviečočky...alebo na nete ale to je na figu ked si nemôžeš čuchnuť a vybrať lebo väčšina su učinne na kadejake zdravotne problemy ale nevonaju moc lakavo:))

lady.5

melissa...ale existuje je jej sice dost malo to je pravda ale je taka...nemusi sa testovat len na zvieratach..da sa to napr na vlasoch.staci ti k tomu biologicky material.nejaka DNA

melissa

lady.5 no ty si dobra. a na com myslis ze tu kozmetiku otestuju kym ju pustia na trh. sami na sebe? :) kozmetika netestovana na zvieratach neexistuje!!!! uz si to uvedomte!!!!