Klub Alverde maniačok

Mimi323

kikina, takže pri týchto šamponoch sa treba častejšie česať :) Už som to zistila aj ja. Neobsahuju silikony, preto neobalia nimi vlas ako ostatné šampony.
Machulka tipujem, že máš doma šampon čo obsahuje sodium laureth sulfate, preto sa drž svojich rád a nepoužívaj ho na nič iné, lebo touto látkou sa leptá koža zvieratam aby sa na nich skúšali hojivé preparáty.

machulka006

téglik - v pohode, možno tebe to zatiaľ neškodí, možno ani tak skoro nezačne, ale všeobecne sa toto neodporúča... ale tak ok... beriem...

kikina

mne sa robia po alverde šampóne s ibištek otrasné chuchvalce, ale zase keď už vlasy rozčešem, sú N.E.U.V.E.R.I.T.E.L.N.É :D....také hladké a jemné :D už sa teším keď si ich budem znova umývať :D a inak keď použijem aj balzam, nemám najmenší problém, vlasy rozčešem aj rukou...

téglik

jaj, som to poslala, keď som nemala načítanú stránku nanovo. tak, pokiaľ ide prírodné produkty, tak ťa to určite nezabije.. ja používam veľa kozmetických výrobkov na niečo iné, ako na čo sú určené. a myslím, že som zdravotne spôsobilá..

kikina

no ja zasa experimentujem veľmi :D ale keď mi niečo nevyhovuje, tak v tom najčastejšie periem ponožky alebo to popredám známym :D vybavené:D

téglik

podľa mňa sú po tých alverde śampónoch vlasy lesklé a rovné, alebo ako by sa to dalo povedať. a nerobili sa mi po nich chuchvalce.. ale na každý má iné vlasy, takže treba vyskúšať. a vyhadzovať to určite nebude treba. mzeš to potom používať ako mydlo na ruky, sprcháč alebo do prania..

machulka006

ja osobne veci, ktoré mi nevyhovujú vyhadzujem, ale zas, ja až tak neexperimentujem aby som musela vyhadzovať...
osobne si myslím, že šampón nie je vhodný na umývanie pokožky...proste, môže to spôsobiť problémy...
toď vše...

kikina

machulka, a ty ked ti sampon nevyhovuje ho hodis do kosa? aj ked bol neviem ako drahy? ja teda peniaze do kosa nevyhadzujem
a ked si umyvam vlasy, zo zvisnou penou zo samponu si zvyknem umyt aj telo, a zijem

Lucinka33

Mne sa po Alverde (citronovy kvet a marhula) dost lesknu vlasy, myslim, ze viac ako po inych samponoch. Ale rovne urcite nie :) Ked ich raz mas vlnite alebo kucerave, tak rovne len zo samponu nebudu. A chuchvalce sa mi tiez nerobia.